Tuorein sisältö

Windows Live Nokian kännyköihin

23.08.2007 klo 14.34 | Luettu: 2219 kertaa | Teksti: Jarkko Rotstén


Microsoft ja Nokia tuovat yhdessä markkinoille mobiilin Windows Live -palvelun. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Nokian S60-sarjan matkapuhelimien omistajat voivat ladata käyttöönsä Hotmailin, Windows Messengerin, Windows Live Contactsin sekä Windows Live Spaces -palvelun. Myös Nokian S40-sarjalaisten omistajat pääsevät palveluihin käsiksi ensi vuodesta lähtien.

Palvelut ovat tarjolla Suomen lisäksi Alankomaissa, Espanjassa, Iso-Britanniassa, Norjassa, Ranskassa, Ruotsissa, Saksassa, Saudi-Arabiassa, Tanskassa ja Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa. Palvelut ovat aluksi maksuttomia, mutta ne saattavat muuttua jatkossa maksulliksi. Lisätietoja löytyy osoitteesta www.nokia.com/windowslive.

Microsoftin Online Services Business -yksikön vastaavan johtajan, Steve Berkowitzin mukaan uusien palveluiden on tarkoitus laajentaa käyttäjien verkkoelämää tietokoneista matkapuhelimiin, ja edistää uusia mobiilielämyksiä.

Aiemmin Nokia ja Microsoft tekivät yhteistyötä integroidakseen Microsoftin Live Search -hakupalvelun Nokia Mobile Searchiin. Nokia on aikeissa laajentaa myös hakupalvelun S40-alustalle.

V2.fi | Jarkko Rotstén
< Disney USA:n albumil... Idols-Kristian on yr... >

Keskustelut (1 viestiä)

zergbur

Rekisteröitynyt 07.08.2007

23.08.2007 klo 17.40

Olihan tuo jo tiedossa.On ollu omassa E61 puhelimessa jo reilun kuukauden Windows Live Messenger käytössä. Kuitenkin mainio homma!

EDIT:Toisaalta tämä minun versioni taitaa olla joku Ruotsin betaversio kyseisestä softasta, kun ei tuolla sivuillakaan näytä tukevan E61 :D
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova