Tuorein sisältö

Maailma on pelastettu muutamalta kauhuleffan uudelta versiolta

16.06.2009 klo 11.20 | Luettu: 2766 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

The Texas Chainsaw Massacre:n ja Friday the 13th:n uudet versiot tuottanut Platinum Dunes aikoo yhä tehdä uuden version klassikosta Painajainen Elm Streetillä ja jatko-osa Friday the 13th:llekin on suunnitteilla. Firma näyttäisi kuitenkin harkitsevan jatkossa tarkemmin, mille näyttää vihreää valoa.

Uusi versio Roman Polanskin kauhujännäristä Rosemaryn painajainen on peruttu. Kierrätyksen sijaan firma keskittyy uuteen, "pirulliseen" ideaan, jonka on keksinyt kirjoittaja Scott Kosarin (The Texas Chainsaw Massacre, The Machinist).

Alfred Hitchcockin ohjaaman eläinkauhun edelläkävijän Linnut uusi versio on vähintäänkin vaikeuksissa. Kirjoittajat eivät keksi mitä tehdä linnuilla: linnut nokkivat ja tökkivät, se siitä. Uusi versio ei ole tulossa ainakaan lähiaikoina.

Työn alla on myös The Butcherhouse Chronicles, joka perustuu alkuperäiseen ideaan. Kirjoittajat kuvailevat leffaa hauskaksi kauhuksi hienolla pahiksella; kakarat juoksentelevat kauhuissaan, kidutusporno jää vähemmälle.

Lähde: Shock Till You Drop

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Natalie Portman kava... Rakkautta etsivät ma... >

Keskustelut (2 viestiä)

Wonderman_V

Rekisteröitynyt 25.09.2008

16.06.2009 klo 14.14


Tuota Rosemarya taisi jossain vaiheessa Michael Baykin harkita ohjattavakseen? No, olihan se jo päivänselvää että filmi tarvitsi kaiken turhan kuten dialogin, hahmon kehittelyjen, ja hyvän tarinan keskelle valtavia räjähdyksiä, Megan Foxin kloonatun perseen, ja helikopterilaivueita taivaalla. Ja soundtrack tietysti Linkin Parkilta.

lainaa
Kaikkienkaveri

16.06.2009 klo 23.31

Tuosta Linnut -leffasta... eihän nää kauhuleffojen viiltäjämurhaajatkaan oikei muuta tee ku viillä. Ja välillä tökkäsevät :( mikä ongelma
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova