Tuorein sisältö

Metallican Sonisphere-kumppanin katkera nimiriita

17.06.2009 klo 09.33 | Luettu: 2933 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Metallican Sonisphere-kiertueen Britannian keikallakin nähtävä Fear Factory on vaikean nimiriidan pyörteissä, jota selvitellään lakituvassa. "Entiset" ja "nykyiset" jäsenet taistelevat bändin nimestä, eikä ratkaisua ole näkyvillä.

Vastakkain ovat kitaristi Christian Olde Wolbers ja rumpali Raymond Herrera sekä "toisessa leirissä" kitaristi Dino Cazares ja vokalisti Burton C.Bell.

Wolbers/Herrera -leirin mukaan heillä on oikeus käyttää Fear Factoryn nimeä. Kaksikon mukaan Dino Cazares ja Burton C.Bell ovat luvatta alkaneet käyttää bändin nimeä. Miehet eivät kuulemma ottaneet yhteyttä Wolbers/Herrera-kaksikkoon, vaikka alkuperäisessä bändissä oli neljän jäsenen nimet. Joten, tällä hetkellä riidellään siitä, kummalla ryhmällä on oikeus jatkaa Fear Factoryn nimellä.

"Uudessa" Fear Factory -versiossa soittavat Cazaresin ja Bellin lisäksi Byron Stroud (mukana kahdella viimeisellä levyllä) ja rumpali Gene Hoglan.

Metal Hammerin haastattelussa Bell totesi Wolbers/Herrera -kaksikon puuttumisen olevan kuin bisneksen pyörittäminen - välillä tarvitaan uudelleen organisointia.

Bellin mukaan hän ja Cazares ovat perustajajäseniä, joten kokoonpanon muutoksessa ei ole mitään ihmeellistä.



V2.fi | J.A. Kaunisto
< AC/DC:n viimeiset li... Brasilialaista metal... >

Keskustelut (1 viestiä)

Insill

Rekisteröitynyt 11.08.2008

22.06.2009 klo 17.00

En oikein ymmärrä Cazaresin ja Bellin ratkaisua luoda FF uudestaan, kun Herrera ei ole mukana. Kun miettii, että Herrera on joka levyllä ollut mukana ja hänen rummuttelunsa on ollut kiinteä osa bändin musiikkia, niin on outoa, ettei häntä "uudessa" kokoonpanossa ole. Hoglanin tyyli soittaa on aika erilainen verrattuna häneen...
On aika kylmää jättää kaksi tyyppiä pois bändistä ja vedota bisnekseen ja sen pyöritykseen. Ja vielä jättää asiasta mainitsematta (ò_ó)! Onkohan Bell/Cazaresilla dollarinkuvat silmissä?
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova