Tuorein sisältö

Suosittu 90-luvun hardrock-kokoonpano tekee paluun ja soittaa Nosturissa

23.06.2009 klo 13.24 | Luettu: 2021 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tänä kesänä comebackin tehnyt yhdysvaltalainen hardrock-yhtye Mr. Big saapuu Helsingin Nosturiin sunnuntaina 6. syyskuuta. Yhtyeen 20-vuotista uraa juhlistavalla kiertueella lavalle nousevat Eric Martin (laulu), Billy Sheehan (basso), Paul Gilbert (kitara) ja Pat Torpey (rummut), jotka ovat palanneet yhteen 13 vuoden tauon jälkeen. Suomen keikalla Mr. Big on luvannut soittaa noin kaksi tuntia kestävän hittiputken.

Myös Steve Vain ja David Lee Rothin kanssa soittanut Billy Sheehan perusti Mr. Bigin vuonna 1989. Bändin suurimpia hittejä ovat rockballadit To Be With You ja Just Take My Heart. Miljoonien myytyjen levyjen jälkeen bändi ilmoitti hajoamisestaan vuonna 2002.

Lopettamispäätöksen jälkeen Mr. Bigin jäsenet jatkoivat musiikin tekemistä kukin tahollaan. Paul Gilbert on ollut tuttu näky Dream Theater -rumpali Mike Portnoyn johtamissa Rush-, The Who - ja Led Zeppelin -tribuuttiyhtyeissä sekä G3-kitarakiertueilla John Petruccin ja Joe Satrianin kanssa. Nähtiinpä mies myös soolokeikalla Helsingin Tavastialla viime lokakuussa.

Yhtye aloitti comeback-kiertueensa 5. kesäkuuta Japanista.

Nosturin konserttiin ei ole ikärajaa. Ostorajoitus 10 lippua / asiakas.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Katso hämärä nauha P... Ruisrockissa nimekäs... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova