Tuorein sisältö

Ilosaarirock julkistaa infopäivityksen

24.06.2009 klo 00.03 | Luettu: 3703 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ilosaarirock on edessä reilun kolmen viikon kuluttua. Pieni infopäivitys on paikallaan:

Liput myyvät tasaiseen tahtiin, mutta parin viime vuoden ennätyksiin ei ole ylletty. Joka tapauksessa järjestävä taho neuvoo olemaan liikkeellä ajoissa lipunoston suhteen.

Tämän vuoden talkoolaishaku on päättynyt. Hakemuksia tuli runsaasti, ja valitettavasti talkoolaispaikkoja ei riittänyt kaikille hakeneille. Jokaiselle hakemuksen toimistolle toimittaneille on ilmoitettu jo asiasta. Jos olet jättänyt hakemuksen, mutta et ole saanut tietoa, ota yhteyttä: henkilosto@ilosaarirock.fi

Ilosaarirockin järjestämät majoitukset (Ravi- ja Niittyleirintä sekä koulumajoitus) voi tänä vuonna varata ja maksaa etukäteen käyttämällä Ilosaarirockin omaa majoitusvarausjärjestelmää. Halutessasi voit tätä kautta ostaa etukäteen myös jäähallilla tarjoiltavat Rokkiaamiaiset sekä asuntoauto- tai -vaunupaikan Ravileirinnästä. Majoituspaikkojen ennakkovaraus päättyy tiistaina 7.7.2009.

Ilosaarirockin NettiTV aloittelee taas lähetystoimintaansa. Lähiaikoina sisältöä tuupataan paljon ja runsaasti lisää, mutta tutustumisen voi aloittaa vaikka Kohti Rokkia -tapahtumassa tehdyistä haastatteluista, joiden kohteeksi joutuivat Melankolics, PMMP, Maj Karma ja Ismo Alanko. NettiTV pyörii täällä.

Kohti Rokkia -osiosta löytyvät uusina Kesäkavereina Irina ja Reino Nordin. Club Kasettiaseman kesäterveisissä elämän monimuotoisuutta valottavat Pekka Pirttikangas, Janne Westerlund, Miitri Aaltonen ja Arttu Tolonen. Taustavoimien turinat -sarjasta voi saada tietoa, että miten tätä Rokkia oikein pykätään, tuottaja Asko Piiparisen ja webmaster Tommi Rinteen näkökulmat tapahtumaan ovat jo ilmestyneet. Tämän kesän käsiohjelmaa voi selailla myös täältä.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Lordille reilusti va... David Fincher ohjaa ... >

Keskustelut (3 viestiä)

Teppo_Teräslerssi-Al

24.06.2009 klo 01.26

Muistakaa vetää kuivat! Jos vaikka sattusi kastumaan...
lainaa
Tane

Rekisteröitynyt 26.06.2007

24.06.2009 klo 01.33

Mie oisin taas järkkäriks menny, mutta ei pysty ku sattuu aina nii hyvin tää rokki toho intin ekalle viikonlopulle, joka ollaan kii :)
lainaa
Lai

24.06.2009 klo 10.57

Tane kirjoitti:
Mie oisin taas järkkäriks menny, mutta ei pysty ku sattuu aina nii hyvin tää rokki toho intin ekalle viikonlopulle, joka ollaan kii :)

Jes, inttivankila alkaa mullaki kivasti. Arjet nyt on ihan okei olla vielä intissä, mutta ku viikonloputki ryöstetään.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova