Tuorein sisältö

Kauppakylä-Keskinen tarjoaa valituille ilmaiset festariliput

25.06.2009 klo 11.46 | Luettu: 2196 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tuurin Kauppakylän omistaja Vesa Keskinen tarjoaa harvoille valituille ilmaiset piletit paikkakunnan omalle Miljoona Rock -festarille. Kyläkauppa lahjoittaa heinäkuun viimeisenä tai elokuun ensimmäisenä päivänä syntyneille henkilöille sisäänpääsyn perjantain Miljoona Rockiin syntymäpäivälahjaksi, kertoo Vesa Keskinen. Rannekkeen hinta on 50 euroa.

- Miljoona Rock on todella upea tapahtuma viettää synttäreitä. Tiedän sen omasta kokemuksesta. Haluan tarjota tämän kokemuksen päivänsankareille ja toki toivon, että he tuovat mukanaan iloisen tunnelman ja ihania ihmisiä.

Rekisteröidy kuvallisella henkilöllisyystodistuksella Kyläkaupan Neuvonnassa ennen 31.7.2009. Syntymäpäivälahja on henkilökohtainen.

Ensi kesänä jo kuudetta kertaa järjestettävä Miljoona Rock on laadukas rocktapahtuma hieman aikuisempaan makuun. 31.7.-1.8. lavalla nähdään tottuneiden Tuurin kävijöiden Scorpionsin, Popedan, Eppu Normaalin ja Jani Wickholmin lisäksi kasarisuosikki Europe sekä kovat kotimaiset: Yö, Mustat Enkelit, Viilto, Danny ja Paula Koivuniemi.

Päivälipun tapahtumaan saa 50 eurolla, kahden päivän lipun (pe-la) 80 eurolla ja VIP-lipun voi lunastaa 200 eurolla.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Nimiriidan riivaama ... Jenkkiräppärin ampum... >

Keskustelut (1 viestiä)

Bigtoop

Rekisteröitynyt 04.01.2008

25.06.2009 klo 22.53

Onko tämä sama kauppa, joka myi Metallican uusinta liian aikaiseen?
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova