Tuorein sisältö

Queen-Brian Mayn koskettava Jackson-kirjoitus, paluukiertueesta liian suuri paine?

26.06.2009 klo 10.02 | Luettu: 3957 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Michael Jacksonin yllättävä kuolema on järkyttänyt viihde-ja musiikkimaailmaa. Myös rokkareiden suusta on kuultu ylistäviä kommentteja popin kuninkaasta.

Queen-yhtyeen Brian May on kommentoinut asiaa omilla nettisivuillaan.

- Vaikea sanoa tai tuntea mitään. Mitä olisikaan tapahtunut tulevalla kiertueella, minusta Lontoon keikkojen lukumäärä vaikutti järjettömältä. Keikkaputki tuntui mahdottomalta. Olen kuitenkin shokissa, kaikki tapahtui niin äkkiä. Michael ja edesmennyt Freddie Mercury tulivat läheisiksi ystäviksi. He jopa äänittivät pari biisiä Michaelin luona. Biisejä ei ole koskaan kuultu julkisuudessa.

- Michael sanoi Another One Bites The Dust -biisistämme, että olemme hulluja jos emme julkaise sitä sinkkubiisinä.

May hehkuttaa Jacksonin taitoa yhdistää rock ja funk, musta ja valkoinen. Thriller-albumi oli kyseisen tavoitteen huipentuma. Myös Michaelin ajoitus oli täydellinen, maailma oli valmis Thrillerin sisältämälle musiikille.

- Freddie ja Michael olivat viettäneet yhteistä aikaa studiolla. Freddie jutteli meille meneillään olevasta projektista ja kertoi Michaelin hienosta albumin nimestä - Bad. Hieman myöhemmin Freddie pirullisesti hymyillen ehdotti Queenille "täydellistä ideaa uuden albumi nimeksi" - Good!

- Maailma on rikkaampi ja värikkäämpi Michaelin työn ansiosta. Parhaimpina vuosinaan hän oli ilmiömäinen esiintyjä. Hän omisti koko sielunsa ja ruumiinsa musiikilleen. Aivan kuin musiikista olisi tullut hänen ruumiinsa ja persoonansa.

- Toivon Michaelin jättäneen tämän maailman onnellisena, täynnä toivoa ja odotusta tulevan comeback-kiertueen johdosta. RIP Michael.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Taivaallinen orkeste... Ruisrock julkisti vi... >

Keskustelut (3 viestiä)

Vesiapina

Rekisteröitynyt 10.04.2007

26.06.2009 klo 13.58

Kiitos Michael mahtavasta musiikista, oot aina mun sydämessä..
lainaa
AnXa

Rekisteröitynyt 09.06.2008

26.06.2009 klo 17.46

En edes viitsi kirjoittaa mitään muuta aiheeseen liittyen kuin, että En edes viitsi ilmaista mielipidettäni kyseisestä henkilöstä koska on rumaa puhua pahaa kuolleista.
lainaa
Ilomieli

Rekisteröitynyt 10.04.2007

26.06.2009 klo 21.39

AnXa kirjoitti:
En edes viitsi kirjoittaa mitään muuta aiheeseen liittyen kuin, että En edes viitsi ilmaista mielipidettäni kyseisestä henkilöstä koska on rumaa puhua pahaa kuolleista.
Eipä tuo ainakaan mun silmissä saanu sua näyttämään yhtään sen paremmalta kuin jos oisit tullu pyssyt paukkuen julistamaan Maikkelia pedofiiliksi.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova