Tuorein sisältö

Hollywoodin länkkäribuumi

24.08.2007 klo 15.37 | Luettu: 1996 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Hollywood on herättelemässä länkkärigenreä eloon ainakin kolmen projektin voimin:

Teattereihin ensin saapuva 3:10 to Yuma vaikuttaa hiekan ja ruudin makuiselta perinteiseltä paukuttelulta, joka taitaapi olla pakollista katsottavaa jo Russell Crowen ja Christian Balen takia. Tiivistunnelmainen traileri löytyy Yahoo Moviesista. Ennakkokohu on tähän mennessä ollut selkeästi positiivista.

The Assasination of Jesse James by the Coward Robert Ford on tyystin erilainen hevonen, mutta mielenkiintoinen omista syistään. Legendaarisen, joskin Moviefonesta löytyvän trailerin perusteella mainettaan vaisumman rötösherran kohtalo selvinnee jo hirvittävästä nimestä, mutta ehkei se ole tämän draaman pääasia. Jesse Jamesia näyttelee Brad Pitt.

Jos valita pitäisi, sijoittaisin rahani kolmanteen kisaajaan No Country For Old Men, joka mitä selkeimmin on länkkäri, vaikka elokuva moderneihin aikoihin sijoittuukin. Leffan virallisilta kotisivuilta löytyvä traileri on lähinnä "ihan kiva", mitä voi sanoa myös Tommy Lee Jonesista ja Woody Harrelsonista näyttelijöinä - mutta kyseessä on Coen-veljesten elokuva. Piste.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ang Leeltä agenttijä... DMX teki toistamisee... >

Keskustelut (1 viestiä)

Daedalus

Rekisteröitynyt 08.04.2007

24.08.2007 klo 17.59

Jos on perehtynyt siihen mitä Jesse James oikeesti oli niin ei oikein toi leffa jaksa kiinnostaa. Todellisuus ja legenda kun eroaa aika huomattavasti. Toi 3:10 to Yuma näytti trailerissa ihan hienolta kun taas No Country For Old Men vaikutti ihan paskalta.

PS. 2/3 noista trailereista ei mulla tahtonut toimia. :( Piti kattoa applen sivuilta jotka on muutenkin paljon paremmat trailerien kattomiseen.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova