Tuorein sisältö

Psychobillyn juhlaa Helsingissä

30.06.2009 klo 14.33 | Luettu: 1964 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Psychobillyn kulttitähdet Briteistä, Venäjältä ja Suomesta sekä burleskin suomalaistähtöset esiintyvät Helsingissä Tavastialla ja Semifinalissa järjestettävällä minifestivaalilla perjantaina 10. heinäkuuta. Festivaalin liput ovat myynnissä Tiketissä.

Psychobillya festareilla edustavat brittiläiset Demented Are Go, The Long Tall Texans ja The Grit, venäläinen Messer Chups ja kotimaiset J. Hel-Gator & Psycho Bunch sekä Miss Monster Club. Bändien lomassa esiintyvät burleski-taiteilijat The Tease Queens, Sally Vanilla ja Cherry Dee Licious.

Demented Are Go on yksi eurooppalaisen undergroundin kulttinimiä. 1980-luvun alussa perustettua yhtyettä pidetään yhtenä psychobilly-genren uranuurtajista. Yllättävistä live-esiintymisistään tunnettu bändi on kiertänyt laajalti Eurooppaa, Japania ja Pohjois-Amerikkaa.

Myös brightonilainen The Long Tall Texans on saavuttanut laajaa kansainvälistä suosiota punkia, rockabillyä ja skata yhdistävällä tuotannollaan. Kolmannen brittiesiintyjän The Gritin musiikki edustaa psychobillyn punkimpaa laitaa. Bändi on vieraillut Suomessa muutaman kerran aikaisemminkin.

Liput 30 euroa.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Amy Adams tappelee W... PMMP:n Ruisrockin ja... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova