Tuorein sisältö

Sharon Osbourne heittää kuraa silmille

25.08.2007 klo 12.00 | Luettu: 1635 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ozzy Osbournen elämänkumppäni ja manageri Sharon Osbourne kirjoittaa parhaillaan jatkoa parin vuoden takaiselle elämänkertaopukselleen. Loanheitolta ei voi välttyä ja kitkerät kommentit sinkoilevat Sharonin kerätessä elämänsä paperille kirjaamisesta lisää miljoonia kirstuun.

Edellisessä kirjassaan Sharon paljasti mm. Ozzyn yrittäneen tappaa hänet, lukuisten kauneusleikkausten taustatarinan ja ongelmalapsiensa viina-ja huumesekoilut.

Tulevaan kirjaan on jäänyt varmasti täkyjä. Sharonin juuri edesmennyt isä saattaa antaa aihetta riville jos toiselle, varsinkin hautajaisiin liittyneet perheen sisäiset kädenväännöt vaikuttavat ongelmakohdilta. Sharonin ja hänen veljensä suhteet ovat karilla hautajaisiin liittyneiden sähläysten johdosta. Tiettävästi Don Ardenin viimeinen toive oli tulla haudatuksi vaimonsa viereen Surreyn kirkkomaalle. Tämä ei kuitenkaan toteutunut.

Kirjassa käsitellään varmasti myös Sharonin ja Dannii Minoguen välistä kissatappelua. Molemmat ovat mukana The X Factor-nimisessä ohjelmassa yhdessä Idol-tuomari Simon Cowellin kanssa. Sharon ja Dannii ovat alusta lähtien olleet kiinni toistensa kurkussa ja suurten tähtien egotörmäilyt päätyvät suurella varmuudella uuteen kirjaan.

Tietojen mukaan Sharonin kirjoitustyö on lähes valmis.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Britannian Big Broth... Esimakua American Ga... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova