Tuorein sisältö

Mötley Crüe vaikeuksissa oikeudessa

26.08.2007 klo 12.47 | Luettu: 1397 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Törkytehtaan eli Mötley Crüen nostama oikeuskanne yhtyeen rumpalin Tommy Leen manageria vastaan on vastatuulessa. Oikeus katsoi kanteen perusteet riittämättömiksi ja bändille annettiin 20 päivää aikaa täydentää hakemusta.

Mötley Crüe syyttää manageria erityisesti Tommy Leen uran vahingoittamisesta. Manageri oli bändin mukaan johdattanut Leen väärille urille, aiheuttaen tämän muusikkokuvalle vahinkoa ja samalla aiheuttanut kupruja Mötley Crüen maineelle. Mötikat menettivät myös rahaa ja joutuivat ongelmiin keikka-järjestelyjen kanssa.

Bändi syyttää manageria mm. Tommy Leen kahdesta reality-showsta, joiden vuoksi Lee ei ehtinyt Mötley-kiertueelle ja bändi kärsi merkittäviä taloudellisia tappioita ja maineen kolhiintumista. Leen tv-reality Tommy Lee Goes to College oli täydellinen floppi niin kritiikin kuin katsojalukujen osalta. Rock Star: Supernova-realityohjelma aiheutti Leen julkisuuskuvalle pahoja vahinkoja ja Mötikät joutuivat järjestelemään keikkojaan kärsien yhteensä 8 miljoonan dollarin tappiot.V2.fi | J.A. Kaunisto
< Timberlake myytiin v... Red Hot Chili Pepper... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


205


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova