Tuorein sisältö

Ilosaaren portille ei riitä lippuja, muista myös futis ja ilotytöt

14.07.2009 klo 15.43 | Luettu: 2996 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ilosaarirock juhlitaan tulevana viikonloppuna. Lipunmyynnin suhteen viimeisiä viedään eli portille ei jää myytävää. Jos siis paikalle aikoo, pitää lippu hankkia huomenna loppuvasta ennakkomyynnistä. Klubilippuja on ennakkomyynnissä perjantaihin asti.

Kannattaa muistaa, että lippuja voi vaihtaa rannekkeiksi jo perjantaina klo 15-23 Linnunlahdentien eli pääportin edestä kulkevan kadun varrella sijaitsevissa vaihtopisteissä.

Ne, jotka eivät ole varanneet Ravi- tai Niittyleirinnän paikkaansa ennakkoon tarvitsevat leirintään saapuessaan täytetyn majoittumislomakkeen, jonka voi ladata täältä.

Linnunlahti Campingin majoituslomake löytyy puolestaan täältä.

Rokkisunnuntaina pelataan taas jalkapalloa, festivaalin oma naisfutisjoukkue HC Ilotytöt vastaan YleX All Stars klo 12:30, ennen varsinaisen festivaaliohjelman alkua. Noin puoli tuntia kestävä ottelu tarjoaa taatusti kuumia tunteita ja tiukkoja tilanteita. Vuoden 2009 uutuutena Ilosaarirockin jalkapallopeliä säestää päälavalta erityisesti ottelua varten kasattu Ilotyttö-orkesteri. Lisäksi peliä tahdittavat joensuulaisen Jokipojat-jääkiekkojoukkueen kuvankauniit cheerleaderit. Ilotyttö-orkesteri koostuu joensuulaisista muusikoista ja Ilosaarirock-työläisistä. Orkesterin omien sanojen mukaan yhtye on koottu "epäonnistuneista ja lahjattomista wanna-be-muusikoista, joilla ei muuten olisi mitään asiaa Ilosaarirockin päälavalle".

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Britney Spears kyyky... Ruikonperän iso poik... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova