Tuorein sisältö

Kotiteollisuuden kesä juodaan pullo kerrallaan, lue päiväkirjapäivitys

17.07.2009 klo 16.49 | Luettu: 4105 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kotiteollisuus jatkaa seikkailujaan työntäyteisen keikkaputken muodossa. Voi vain kuvitella, kuinka suuri nollaus on edessä tajuttoman tiukan kesäkiertueen päätteeksi.

KT:n päiväkirjassa ehditään Provinssirokkiin, äänitetään äänikirjaa ja soitetaan sorbus-punkkia, etsitään jaloveena-tyttöä, käydään tsekkaamassa AC/DC, juhlitaan juhannusta työn merkeissä...

"Tekniikka suunnittelee ylityölappujen kirjoittamista Hongistolle, koska joutuvat kuuntelemaan nykyisin keikkojen ohella myös treenejä".

"Perille päästyämme alkaa oksentelu. Olo helpottuu laatoitusurakan myötä ja Hynynen avaa kaljan. Alkaa tuntua siltä, että Provinssirockin päälavalle voisi ehkä mennäkin. On syytäkin tuntua, sillä keikkaan on aikaa vajaat kaksi tuntia. Teemme kaksi haastattelua ja alamme valmistautua".

"Loppu onkin kiistatonta alkoholin käytön historiaa: pelkkää usvaa. Rauhallista keskustelua vip-teltassa Mokoman leirin, Ylpön ja ties keiden kanssa. Jonkun kanssa tulee haastettua riitaakin. Aiheena on yllättäen yksityisautoilu ja joku vitun luonnonsuojelu. Hyi helvetti. Hynynen toitottaa valkoinen Ku Klux Klanin huppu päässään, että hänen puolestaan kaikki saimaannorpat voisi vaikka polttaa ristilä".

"Hongistoa ei kuitenkaan näy missään. Huotari menee hotellin respaan ja pyytää heitä kuuluttamaan kylpylän puolelle “Kotiteollisuus odottaa pientä Janne-poikaa hotellin respassa”. Pian mies ilmestyykin posket punottaen ja iho mutavellille haisten. Homolta haisten, suomeksi. Aikuinen mies on käynyt jossain perkeleen mutakylvyissä".

"Taas on takahuoneessa sellainen kuhina, ettei sieltä kerkeä baarin puolelle ollenkaan. Mutta mitäs me puolijumalat siellä tavallisten kuolevaisten seassa tekisimmekään. Olemmehan rock´n´roll –sotureita suorittamassa pyhää tehtäväämme: viinapullojen tyhjennystä ja naisten naurattamista. Nyt puuttuu vain ne naiset".

Lue hämmentävä sepustus KT:n kotisivuilta

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Trejo puukottaa De N... Nunchakut ovat paha ... >

Keskustelut (3 viestiä)

kurtsi

Rekisteröitynyt 09.11.2008

17.07.2009 klo 19.16

Helvetin hyvää tekstiä Hynyseltä, kuten aina.
lainaa
seppotaalasmaa

17.07.2009 klo 20.26

paskaa!11111
lainaa
Dingo

Rekisteröitynyt 09.01.2008

19.07.2009 klo 04.46

Hynynen vetää tollasta kovislinjaa ja luulee (saakin?) saavansa sillä respektiä junttisuomalaisten keskuudesta.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova