Tuorein sisältö

Machine Headin kitaristin Porin keikan pyörtymiselle löytyi syy

26.07.2009 klo 00.26 | Luettu: 11499 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Porissa pysähtynyt Metallican johtama Sonisphere-kiertue sai Machine Headin osalta ikävän lopun. Bändin kitaristi Phil Demmel pyörtyi kesken keikan ja talutettiin pois lavalta.

Tapaus sattui aivan keikan lopussa, joten bändi ei enää palannut lavalle. Demmel on kuitenkin kunnossa ja pahoittelee faneille aiheutunutta harmistumista ja huolestumista.

Demmelin vaivat eivät ole esillä ensimmäistä kertaa. Kitaristi kärsii harvinaisesta vaivasta (sydänperäinen synkopee), jossa sydän ei aina pysty pumppaamaan riittävästi verta aivoihin aiheuttaen hetkellisen tajunnan menetyksen. Machine Head joutui perumaan pari Euroopan keikkaa viime joulukuussa Demmelin pyörtyessä lavalle Sheffieldissa Englannissa.

HeadbangersBlog.comin haastattelussa (helmikuussa-09) Machine Headin Robb Flynn totesi Demmelin pyörtyilleen jonkin verran viimeisen kiertueen aikana.

- Tuo asia saa hämilleen. Koska kohtauksia tulee sattumanvaraisesti, se vaikuttaa vaaralliselta. Minun mielestäni lääkärit eivät ole tehneet tarpeeksi hänen hyväkseen. Jotkut lääkärien neuvoista ovat suorastaan naurettavia. Hän näyttää kuitenkin voivan hyvin. Phil yrittää muuttaa elämäntapojaan terveellisempään suuntaan (syöminen, liikunta...) mutta parin ensimmäisen päivän jälkeen muutokset ovat jääneet vähiin.

Katso video Sheffieldin keikalta, jolloin Demme pyörtyi kesken kitarasoolon suorilta jaloilta.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tältä tulee näyttämä... Slayerin rumpalin 30... >

Keskustelut (4 viestiä)

Hauis

Rekisteröitynyt 04.04.2008

26.07.2009 klo 01.04

perskule tota en ollu kattoos
lainaa
pokra

26.07.2009 klo 01.39

ainahan se on kiva katsoa kun kaveri pökrää rumpupatterin taakse kesken biisin
lainaa
Larssi

26.07.2009 klo 09.33

Aivan keikan lopussa? Mitä nyt muista paikoista lukenut niin eiväthän tyypit soittaneet kuin ~30min, toisaalta kun on festarit niin soittoaika ei välttämättä kovin pitkä ole muutenkaan..
lainaa
Khzarn

26.07.2009 klo 19.32

Setin pituus olisi ollut n. 45 minuuttia. Eli kaksi tai kolme biisiä jäi soittamatta. Harmi sinänsä, hyvä keikka siihen asti.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova