Tuorein sisältö

Pipefest lähtökuopissa, lue selviytymisohjeet

28.07.2009 klo 09.50 | Luettu: 1933 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Yhdeksäs rap/hip hop -festari Pipefest käynnistyy Vuokatissa muutaman päivän kuluttua, kun teltta-alue aukeaa torstaina kello 12.00. Samaan aikaan aukeavat myös lipunmyynti, rannekkeenvaihto sekä parkkimaksupiste.

Mikäli saavut autolla ja parkkeeraat sen Pipefestin viralliselle parkkialueelle, niin suosittelemme tulostamaan ja täyttämään lomakkeen etukäteen, jotta asioiminen nopeutuu. Parkkeerauksen hinta 20 €/auto/viikonloppu. Leiriytyminen on erikseen eli kyseessä on vain "peltilehmän" säilytyspaikka. Tulosta lomake Pipefestin sivuilta Info-osion alta linkistä "parkkipaikat".

Paikan päälle pääsee kätevästi omalla autolla, bussilla tai junalla.

Rautatieasema on Kajaanissa puolen tunnin ajomatkan päässä Vuokatista. Rautatieasemalta sekä linja-autoasemalta on viikonlopun ajan säännölliset linja-autokuljetukset tapahtumapaikka Vuokatinrinteille. Bussiaikatauluja löytyy tapahtuman kotisivuilta "kuljetukset"-osiosta.

Kauppakyyti festarialueelta Vuokatin K-Markettiin n.15 min välein. Yhdensuuntaisen matkan hinta 2 €.

Pe klo 10-19
La klo 10-18

Lähin OTTO on Sotkamon keskustassa kahdeksan kilometrin päässä tapahtuma-alueelta. Käteistä kannattaa siis varata mukaan Vuokatinrinteille tultaessa Sotkamosta tai Kajaanista saapumissuunnasta riippuen.

Alueelle ei saa tuoda alkoholipitoisia juomia, lasipulloja eikä mehutölkkejä.
Alueelle voi tuoda avaamattomia muovisia virvoitusjuomapulloja sekä tyhjiä vesipulloja. Alueella sijaitsee vesipiste.

Pipefestin teltta-alue sijaitsee festivaalialueen välittömässä läheisyydessä. Hinta 10 euroa naamalta, ei autoja alueelle. Teltta-alue aukeaa torstaina 30.7 kello 12 ja sulkeutuu su 2.8.2009 kello 14. Teltta-alueen perällä on asuntovaunu ja -autoalue. Paikkoja on rajoitettu määrä ja ne täytetään saapumisjärjestyksessä. Karavaanialueella majoittumisen hinta on myös 10 €/hlö.

Mikäli et lippuasi vielä ole ostanut niin ei hätää. Lippupalvelu myy ennakkolippuja (hinta 50 €) vielä hetken...portilla lipunmyynti alkaa torstaina kello 12.00 ja kahden päivän lippu maksaa 55 €. Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty perjantaina, niin lauantaina klo 9.00 käynnistyy yhden päivän lippujen myynti. Lauantain lippu maksaa 30 €.

Teltta-alueelle pystytetään tänä vuonna Rytmilava, jolla ohjelma käynnistyy torstai-iltana kello 19.00. Torstain ohjelmaa on houstaamassa Kosola, joka isännöi myös torstain Beatbox-kisoja. Karsinnat käydään Rytmilavalla ja finaali päälavalla perjantaina.

Torstaina A´la Katti-klubilla järjestetään Pipefestin Korpiklubi (K18) kello 22.00 alkaen. Tiskin takana levyjä pyörittävät DJ Taste ja DJ Slim Kim. Perjantaina ja lauantaina klubilla soittavat DJ Tiskijoni & You So Juicy. Kaikki klubit ovat ilmaisia Pipefestin kävijöille.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Uuden levyn työstämi... Slayerin tuorein täy... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova