Tuorein sisältö

Tommi Läntisen DBTL:n juhlakeikalla reilusti vierailevia tähtiä

30.07.2009 klo 16.49 | Luettu: 1435 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Turkulaislähtöinen muusikko ja lauluntekijä Tommi Läntinen on viettänyt viime vuodet ulkomailla, lähinnä Brysselissä ja Portugalissa. Rokkimiehen uraan mahtuu lukuisia yhtyekokoonpanoja ja mittava sooloura. Tommin syksyisen 50-vuotispäivän ja soolouran uudelleenaktivoitumisen kunniaksi mies järjestää tämänvuotisessa DBTL-festivaalissa kunnon bileet.

"Liekki Palaa" -otsikon alla toteutettavassa juhlakonsertissa lauantaina 1.8. kello 22.00 alkaen nähdään kattava läpileikkaus Tommi Läntisen urasta Rin Tin Tin-, Boycott- ja lukuisine muine vaiheineen. Lavalla nähdään useita Tommin uraan liittyviä vieraita, kuten itseoikeutetusti Boycott -taistelupari Hombre Lampinen, sanoituksia Tommille kirjoittanut Heikki Salo ja Turun edustajina Ressu Redford, Jussu Pöyhönen ja Toni Nuotio. Saatetaanpa lavalla nähdä samana päivänä esiintyvän Dingonkin miehistöä. Myös yhtye saa lisää tulivoimaa mm. puhaltajista. Konsertti myös taltioidaan myöhempää käyttöä varten.

Tiistaina käynnistynyt Down By The Laituri -kaupunkifestivaali on ollut tähän saakka suuri menestys. Keskiviikkona Pääteltan alueella juhli yli 3.500 ihmistä mm. Apulannan ja Don Johnson Big Bandin tahtiin. Perjantain iskelmäkokonaisuus, jossa esiintyvät Paula Koivuniemi, Kari Tapio, Tapani kansa ja Martti Servo on ennakkomyynnin perusteella kuluvan vuoden kiinnostavin Laituritapahtuma.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< AC/DC ennätykseen Uu... Riitelyä Twilight-el... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova