Tuorein sisältö

Kaamea kankkunen lennätti Janne Ahosen ennätysloikkaan

03.08.2009 klo 12.54 | Luettu: 2045 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Jo kertaalleen mäkihyppy-uranasa päättänyt ja paluuta tekevä Janne Ahonen on tehnyt paljastuksia tuoreessa Kuningaskotka-kirjassa.

Mielenkiintoinen episodi liittyy Planican lentomäkeen vuonna 2005, jolloin Janne hyppäsi maailman pisimmän hypyn 240 metriä - tosin kaatuen alastulossa. Ahonen myöntää ennätysloikan tapahtuneen harvinaisen kovassa krapulassa.

Ahonen oli kisaa edeltävänä iltana ottanut reippaamman tyhjennysharjoituksen. Risto Jussilaisen kanssa oli kuulemma ensin tuhottu 24 tölkin olutpatteristo ja ilta jatkui hotellin baarissa aamuyön tunneille asti.

- Eihän Tommi (päävalmentaja Tommi Nikunen) olisi voinut kuvitellä meitä niin kahjoiksi, että olisi juotu ennen lentomäkikisaa. Rise yritti vähän jotain ponkkareita siinä tehdä. Mies puhisi ja puhkui kuin höyryveturi. Silloin kyllä mietitytti, mitähän tästäkin seuraa, Ahonen kertoo kirjassa.

Janne Ahosen urasta kertovan kirjan Kuningaskotka on kirjoittanut Pekka Holopainen.

Katso Jannen älyttömän pitkä krapulaponkaisu täältä

Lähde IS

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Yö loistaa syksyllä... Michael Jackson halu... >

Keskustelut (1 viestiä)

Czerwony

Rekisteröitynyt 11.04.2007

03.08.2009 klo 13.38

"Ai sen niminen leffakin on juuri tullut teattereihin? Voi kamala, minähän vain viittasin tuolla otsikon kielikuvalla tuohon oluenjuontiin, aika jännä sattuma"
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova