Tuorein sisältö

Jalometallin aikataulut verkossa

03.08.2009 klo 15.43 | Luettu: 1676 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Oululaisen Jalometalli-festivaalin esiintymisaikataulut on julkistettu. Tänä vuonna festivaalin portit avataan tuntia aiemmin ja tämän johdosta muutamat esiintymisajat pitenevät. Aikataulut ovat nähtävissä Jalometallin kotisivuilla www.jalometalli.net.

Jalometalli-festivaali järjestetään kahdeksatta kertaa Oulussa Club Teatrialla vajaan kahden viikon kuluttua 14.–15.8.2009. Festivaalin pääesiintyjinä loistavat amerikkalainen Death Angel sekä kanadalainen Voivod.

Jalometallin lipunmyynti on tänä vuonna käynyt aiempia vuosia vilkkaammin. Lippuja on edelleen jäljellä ennakkomyynnissä ja lippuja jätetään myös tapahtuman portille. Kahden päivän liput maksavat ennakkoon 60 ja portilta 65 euroa. Yhden päivän liput ovat ennakkoon 47 ja portilta 55 euroa. Lippu vaihdetaan normaaliin tapaan portilla rannekkeeseen. Festivaali on sallittu kaiken ikäisille. Alueelle ei saa tuoda omia juomia. Portilla palvelee maksullinen narikka ja alueelta saa poistua kesken festivaalin.

Festivaalin ohjelma laajenee tänä vuonna JatkoLupeihin, jotka järjestetään festivaalipäivien päätteeksi Yökerho Lupilla Oulun keskustassa osoitteessa Uusikatu 22. Klubien pääesiintyjät ovat Enochian Crescent ja National Napalm Syndicate. Liput JatkoLupeille maksavat 10 euroa per ilta. Ikäraja on K-18.

Jalometallissa räyhäävät myös mm. Sólstafir, Rage, Atheist, Agent Steel ja Electric Wizard.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Red Hot Chili Pepper... Iso-Arska, Pikku-Ars... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova