Tuorein sisältö

Michael Moorelta fiktiivinen komedia ja/tai mysteeri

05.08.2009 klo 00.22 | Luettu: 2681 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Rahassa mitattuna se ylivoimaisesti menestynein dokumentaristi, Michael Moore, on kertonut, että kansainvälistä rahoituskriisiä käsittelevä Capitalism: A Love Story saattaa jäädä hänen viimeiseksi dokumentikseen. Todennäköisesti luvassa ainakin on pitkä tauko.

Moore suunnittelee vakavissaan siirtymistä fiktiivisten elokuvien pariin. Mies on hionut vuosien varrella kahta käsikirjoitusta, joista toinen on komedia ja toinen mysteeri.

Mooren kovimmat kriitikot väittävät, ettei Moore ole muuta tuottanutkaan kuin fiktiota, vaikka Mooren dokumentit tosiasiassa pitävät paikkansa. Moore itse puolustaa työtään myöntämällä, että tarkoitus on viihdyttää kansaa ja kertoa sekä totuus että mielipide, eikä pelkästään faktoja.

Lähde: The Detroid News

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Renny Harlin sotii E... Brittiveteraani kiel... >

Keskustelut (2 viestiä)

Että_niin

05.08.2009 klo 13.53

Michael Mooren käsitys totuudesta on melko omalaatuinen. Luova leikkaus on kova sana dokumenttia tehdessä, asiat voivat näyttää vaikka miltä.
lainaa
Demonoid

Rekisteröitynyt 13.08.2007

07.08.2009 klo 22.36

Michael Moore hates america osoittaa Mooren olevan mielivaltainen PUOLUEELLINEN dokumentin tekijä, joka jättää näyttämättä ja kertomatta asioita antaakseen tietynlaisen kuvan.
Ja Bowling for columbine? Aseet eivät ole ongelma, vaan ihmisten syrjäytyminen ja henkisen terveyden heilahteleminen.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova