Tuorein sisältö

Lue Pellavarockin selviytymisohjeet - ei traktoreita alueelle!

05.08.2009 klo 12.48 | Luettu: 2179 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Raskaasti rokkaava Pellavarock järjestetään viikonloppuna Lammilla. Lue selviytmisohjeet:

Portit avataan kello 11 ja ensimmäinen bändi starttailee kello 12 aikoihin.

Porttien sisäpuolelle voit tuoda avaamattomat muoviset virvoitusjuomapullot, mehupurkit ja vastaavat muoviset/pahviset alkoholittomat virvokkeet, yhden tuotteen aina kerralla. Alueella on juomavesipisteitä josta voi tyhjiä juomapulloja täytellä.

Pääportilla järjestyksenvalvojat tekevät tarvittaessa turvatarkastuksen. Kielletyt esineet otetaan pois ja toimitetaan Hämeenlinnan poliisille.
Muista maalaisjärki festareille lähtiessäsi. Pukeutuminen ja koristautuminen on erittäin suotavaa, mutta huomioi jo kotona, ettei vaatetuksesi aiheuta vaaraa kanssajuhlijoille. Esimerkiksi rautanauloista tehty ranneke tekee pahaa jälkeä ruuhkatilanteessa.

Normaalit kamerat ja digikamerat sallittuja, EI videokamerat! EI aseita, pitkiä ketjuja tai piikkirannekkeita, saati moottorisahaa. Niittivöissä ja kaulapannoissa niitin maksimipituus 3 cm (asetus teräaseista). EI traktoria, mopoa tai muutakaan kulkuvälinettä. EI lemmikkielämiä alueelle sisään.
Laukun voit viedä alueelle, jos suostut sen tarkistamiseen portilla, muussa tapauksessa se pitää jättää narikkaan. Myös sateenvarjot jätetään narikkaan.

Festarin anniskelualueella käy pankkikortti.

Pellavarock tapahtumassa on jälleen varattu P- alue autoilla saapuville, aivan tapahtumapaikan läheisyydessä...(katso ajo-ohje)

Kuten kaikilla suurilla festivaaleilla, myös Pellavarockissa ns. crowd surfing on kielletty. Tämän kiellon tarkoitus on välttää lavojen edustojen ruuhkautumista ja vaaratilanteita. Myöskään kaverin olkapäille nouseminen ei ole sallittua.

Illemmalla päätapahtuman jälkeen on luvassa Pellavarockin viralliset jatkot Tuuloksen Kapakanmäelle. Siellä viihteen tarjoaa paikallinen, erittäin varteenotettava deathmetal bändi Casket sekä Pellavalegenda Klamydia. Jatkoille parhaiten pääset suoraan festivaali-alueelta Rajamäen taksi kyydillä, joka aloittaa klo 20:30 kyyditsemisen, noin 30 min välein. Jatkoilta takaisin Lammille pääset vaivattomasti samaisella kyydillä.

Pellavarockissa soittavat mm. Deströyer 666, Primordial, Profane Omen, Viikate, FM2000, Before The Dawn ja Amorphis.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Brittiveteraani kiel... Brittibändi suojaa f... >

Keskustelut (1 viestiä)

OldHorny

Moderaattori

Rekisteröitynyt 11.10.2007

06.08.2009 klo 03.06

Deströyer 666 ja Primordial Lammilla. Lippu löytyy jo
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova