Tuorein sisältö

Punahilkka synkille juurilleen, Robin Hood synkkään tulevaisuuteen

07.08.2009 klo 13.58 | Luettu: 4760 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Hood-aiheisia uutisia:

Leonardo DiCaprion tuotantotalo Appian Way suunnittelee goottihenkistä elokuvaa Punahilkasta (eng. Little Red Riding Hood). Leffa saattaa perustua Grimmin veljesten satuun, tai vanhempiin ja synkempiin versioihin, joissa suden tilalla nähdään ihmissusi, eikä tarina päätykään onnellisesti. DiCapriota ei nähdä elokuvassa.

Warner Bros. suunnittelee tieteiselokuvaa, joka perustuu Robin Hoodin legendaan. Mainosohjaaja Nicolai Fuglsig on kiinnitetty ideoimansa projektin ohjaksiin. Elokuva sijoittuu ankeaan tulevaisuuden Lontooseen, jossa vorojengi yrittää palauttaa toivon kansan sydämiin. Lajityyppi on toimintaseikkailu.

Perinteisempi, Ridley Scottin ohjaama versio Robin Hoodista saapuu valkokankaille ensi vuonna. Valmistumaisillaan on myös uusi Punahilkka-animaatio Hoodwinked 2: Hood vs. Evil.

Lähteet: Punahilkka, Robin Hood

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Michael Jacksonin si... Michaelin kuolema an... >

Keskustelut (4 viestiä)

hihhuli

07.08.2009 klo 22.37

mikäsmikäsmikäs se tuo punahilkan vanhempi versio on olevinaan? ikinä kuullukkaan. kenen kynäilemänä/millä nimellä kyseistä teosta löytää?
lainaa
Pkunk

Rekisteröitynyt 08.08.2007

07.08.2009 klo 23.45

Toi kuvassa oleva Hard Candy oli myös aika erikoinen tulkinta...samankaltainen teema punahilkasta.
lainaa
light_saber

08.08.2009 klo 10.31

No on se ny synkkää. Aina pitää nykyään synkistellä elokuvissa. Lisää valoa!
lainaa
Evoxia

21.08.2009 klo 19.23

Alkuperäinen punahilkkahan oli kansantaru, kuten melkein kaikki Grimmin veljesten tarinat, jolla peloteltiin pikku lapsia. Kyseisiä tarinoita voi löytää Folklore kirjoista. Itse omistan muutaman sellaisen ja täytyy sanoa että Grimmin pojat kyllä "vesitti" tarinoita oikein kunnolla
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova