Tuorein sisältö

Amy Winehousen perhe huutaa apua

29.08.2007 klo 09.49 | Luettu: 1495 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Sekoilevan soul-tähden Amy Winehousen vanhemmat ja appivanhemmat ovat astuneet julkisuuteen esittäen hätähuutonsa huumepariskunnan puolesta.

Winehousen appivanhemmat ovat jopa vedonneet ostavaan yleisöön, jotta he boikotoisivat Amyn levyjä. Ostokiellolla fanit lähettäisivät Amylle vakavan viestin ja samalla toiveen hoitaa itsensä kuntoon. Pariskunta on vedonnut myös Amyn levy-yhtiöön, jotta he alkaisivat toimenpiteisiin huumeiden käytön estämiseksi.

Amyn kumppanin Blake Fielder-Civilin isä Giles esitti voimakkaan vetoomuksen levy-yhtiön suuntaan.

- Miksi levy-yhtiö ei tee enempää, mielestäni heidän pitäisi olla aktiivinen osapuoli ja auttaa pariskuntaa parempaan kuntoon. Levy-yhtiössä painetaan päät piiloon ja kielletään huumeongelman olemassaolo. Puhutaan uupumuksesta ja mistä milloinkin. Ehkä olisi aika lopettaa levyjen ostaminen. Levy-yhtiö saisi viestin perille ja alkaisi toimia, se olisi mahdollista. Olemme huolissamme, että jos toinen heistä kuolee, myös jäljelle jäävän kohtalo on synkkä. He ovat hyvin läheisiä. Toisen menehtyessä huumeisiin, itsemurha saattaa olla jäljelle jääneen ratkaisu, vetoaa Giles Fielder-Civil.

Amyn isällä on asiasta poikkeava näkemys. Hän väittää asianosaisten, lääkärin ja levy-yhtiön tapaamisen olleen sovittuna, mutta Fielder-Civilin pariskunta suuntasi mieluummin pubiin Amyn ja Blaken seuraksi.

- Meillä on kaksi perhettä saman ongelman paineessa, vetämässä asioita eri suuntiin. Haluamme saman lopputuloksen, että lapsemme olisivat turvassa. Kuitenkin keinot tavoitteen saavuttamiseksi vaihtelevat. Kuitenkin levy-yhtiö ja perheet yrittävät kaikkensa, toteaa Amyn isä Mitchell Winenouse.






V2.fi | J.A. Kaunisto
< CMX päätyy animaatio... Kiss-basisti kuulutt... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova