Tuorein sisältö

Kristian Meurman ihmettelee tuoreen tangotähden palkkapyyntöjä

11.08.2009 klo 16.46 | Luettu: 4727 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Idols-kisoista omalle uralle ponkaissut Kristian Meurman on kommentoinut tuoreen tangokuninkaallisen Amadeus Lundbergin iltapäivälehdissä nähtyjä kommentteja huonosta palkastaan. Amadeus on kummastellut keikkaliksasta jäävän käteen vain 200 euroa.

Meurman toteaa arvostavansa nuorta Amadeusta laulajana mutta nuorukaisella on vielä opittavaa. Vaikkapa juuri rahaliikenteen lainalaisuuksista.

"Tangokuninkaan keikkakalenteri näyttänee melko mukavalta, keikkaa riittää ja moni pitkän linjan kiitäjä lienee rehellisesti kateellinen 200 euron nettoliksasta iltaa kohden. Lasken itseni tähän pitkän linjan duunarien ryhmään. Uskallan avoimesti ja julkisesti myöntää olevani kateellinen ihmisille jotka ansaitsevat 200 euroa yhden päivän työstä. Nettona.

" Liekö Amadeuksella se käsitys, että esim. 5000 euron keikkapalkkiosta vähintään 20 % kuuluisi hänelle käteen? Jos näin oikeasti on, aion jatkossa käyttää samaa ilmaista bussia, tankata samoilla bensiksillä joilla ei tarvitse polttoaineesta maksaa ja ryhtyä saman ilmaisen tekniikan käyttäjäksi kuin hänkin. Ja kyllähän hyvän artistin taustalla on bändi joka tekee työnsä ilmaiseksi, eikö".


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Michael Jackson -kon... Elton John vierailee... >

Keskustelut (5 viestiä)

200euroa

11.08.2009 klo 20.43

Kristian Meurmanin nimesta tulee aina mieleen basisti Melissa Auf Der Maur :/
lainaa
radiz

12.08.2009 klo 07.37

Amadeus on hölmö. Tulee kuitenkin mieleen, etteivät artistit kadehdittaviin tienesteihin yllä. Harvoilla on keikkoja enemmän kuin viikottain pe-la, jos sitäkään. Lama-aika koettelee varmasti rajusti muita kuin kaikkein varmimmin ravintolat täyttäviä artisteja.
lainaa
Jep

12.08.2009 klo 17.50

Idiootti Meurman.
lainaa
Mozart

12.08.2009 klo 18.14

Jep kirjoitti:
Idiootti Meurman.


Amadeusko se siellä kirjoittelee?
lainaa
ÄlyHoi

13.08.2009 klo 19.55

No sehän nyt on aika itsestäänselvyys, että harva pystyy musiikilla itsensä elättämään Suomessa. Amadeuksella ei kuitenkaan tuon tangokisojen tuoman julkisuuden vuoksi ei käsittääkseni ole todellakaan mitään pulaa keikoista, joten en mitenkään pysty käsittämään noita palkkavaatimuksia. Sitä paitsi jos yhdestä keikasta saa sen 200 euroa ja vaikka niitä keikkoja olisikin vaan vaikka pari kappaletta viikossa, niin tulisi siitä siltikin kuukaudessa jotain 1600 euron luokkaa, joka on jo tosi hyvä kuukausipalkka Amadeuksen ikäiselle, lähes täysin kouluttautumattomalle ja työkokemuksettomalle henkilölle! Moni ammattiin opiskellutkin ihminen tekee samasta rahasta ihan täysipäiväisestikin työtä. Amadeuksella vaan ei ole mitään hajuakaan siitä miten työelämässä ollaan ja miten maailma todellisuudessa pyörii.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova