Tuorein sisältö

Bryan Singeriltä Taisteluplaneetta Galactica -elokuva?

13.08.2009 klo 21.24 | Luettu: 5122 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ennen tieteissarjan Taisteluplaneetta Galactica (Battlestar Galactica) modernisoitua, arvostettua 2000-luvun versiota Bryan Singer yritti tehdä aiheesta elokuvan. Ilmeisesti suunnitelmat on kaivettu haudasta nyt, kun uusi tv-sarja on (tv-sarjamuodossa) päättynyt. Elokuva kuopattiin aikanaan 11-09-2001-terrori-iskujen jälkeisissä varovaisissa tunnelmissa tarinaan kuuluneen yllätyshyökkäyksen vuoksi.

Singer käy neuvotteluita tuottajan ja mahdollisesti ohjaajan pestistä. Singer ilmeisesti on hän, jolta odotetaan näkemystä, joten kukaan tuskin tietää, minkälainen elokuvaversio tulee olemaan. Alkuperäinen tv-sarja ihmiskunnan rippeistä ja cylon-robottikansasta valmistui 70-luvun lopulla. Uusi tv-sarja on jatkunut tv-elokuvina ja tulee jatkumaan yhä sisarsarjan Caprica muodossa.

Lähde: HitFix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Underworld seuraa Re... Gibson Les Paulin ke... >

Keskustelut (2 viestiä)

Pkunk

Rekisteröitynyt 08.08.2007

13.08.2009 klo 22.16

Richard Hatchkin yritti kovasti laseerata uudestaan alkuperäiselle sarjalle uskollista Galacticaa, mutta Ronald D. Mooren koalitio vei voitoin. Ehkä Singerin näkemys "avaruuden mooseksen harhailuista" olisi Hatchin tapaa enemmän alkuperäiseen sarjaan nojautuva. Äärimmäisen hyvähän tämä Mooren Galactica oli (monella eri tasolla), mutta aina löytyy tilaa toisenlaisille näkökulmille. Singer onkin pätevyytensä todistanut tämän mahdollisen toisen "näkemyksen" luotseihin.

Capriccios..Caprica-spinoffia ja toista varsinaista Galactica TV-elokuvaa odotellaankin jo vesi kielellä: http://www.youtube.com/watch?v=QYV7WeaDP_8 Caprican pilotti oli tosin hienoinen pettymys.

Loppuun vielä tälläinen hienohko pätkä hienohkosta kohtauksesta:
http://www.youtube.com/watch?v=JdkCpnGMyGw
lainaa
Wegetzu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 08.08.2008

14.08.2009 klo 00.13

Sarja oli mahtava. Caprica ja Razor leffat myös.

NEED MORE!
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova