Tuorein sisältö

Espoo saa Alice Cooperin - Tampereen keikan kaatumisesta lisätietoa

17.08.2009 klo 20.21 | Luettu: 7757 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Perjantaina uutisoitiin Alice Cooperin joulukuisen Tampereen keikan peruuntuvan, koska Tampere Areenan johto kielsi shokkirokkarin esiintymisen. Speed Promotionin Kalle Keskisen ihmetteli vielä perjantaina kristillisen seurakunnan omistavan areenan ja näin kieltävän keikan. Aluksi uutiseen liitettiin Nokia Missio -niminen hengellinen herätysliike. Nokia Missio on kuitenkin vain vuokralaisena kyseisellä Areenalla, joten liikkeellä ei ole sananvaltaa areenan tapahtumien järjestämisessä. Nokia Missio on pysynyt asiassa hiljaa ja lukuisista yhteydenotoista huolimatta toimistopäällikkö Markus Korhosen kommentti on lyhyt.

- Keskisen puheet on täysin vääriä. Nokia Missiolla ei ole mitään osaa asiaan.
Olemme Areenalla vain yksi vuokralainen.

Lähes samoilla sanoilla Nokia Missio kommentoi asiaa kotisivuillaan.

Nokia Missio on kuitenkin merkittävänä vuokralaisena Tampere Areenalla. Herätysliike järjestää aktiivisesti omia tapahtumiaan areenalla. Tampere Areenan toimitusjohtaja Harri Wiherkoski on ottanut omiin nimiinsä konsertin tyrmäämisen. Promoottori Kalle Keskisen mukaan Areenalla ei suvaita pahuuden ja pimeyden voimia lietsovia esiintyjiä.

Harri Wiherkoski sanoo konsertin peruuntuneen Areenan kristillisten arvojen johdosta. Wiherkosken mukaan hän on joutunut myös aikaisemmin perumaan pari konserttia vastaavista syistä. Hän ei hyväksy bändejä, joilla on satanistisia symboleja, demonisia merkkejä ja ristejä väärinpäin.

Aamulehdelle Wiherkoski myöntää olevansa uskossa. Hän sanoo tulleensa uskoon Areenalla kuusi vuotta sitten, jolloin hän oli jo toimitusjohtajana. Uskonnollinen näkemys on mukana hallin tapahtumia järjestettäessä. Wiherkoski on myös hallin omistajaryhmässä mukana. Tiettävästi hän ei ole Nokia Missio -liikkeen jäsen.

Wiherkoski toteaa käyneensä Cooperin nettisivuilla ja saaneensa sieltä vahvistuksen päätökselleen.

Tiettävästi Alice Cooperille tarjottiin sopimusta mutta ehdot olivat kovat. Epäkristillinen rekvisiitta on kiellettyä ja uhkana olisivat suuret sanktiot. Käytännössä keikan järjestäminen olisi mahdotonta.

Alice Cooperin konsertti siirretään Tampereelta Espoon Barona Areenaan (entinen LänsiAuto Areena). Konsertin lipunmyynti alkaa keskiviikkona 19. elokuuta Lippupalvelussa.







V2.fi | J.A. Kaunisto
< Spider-Man 5 ja 6 ov... Elonkerjuun putiikki... >

Keskustelut (5 viestiä)

KeimoHansio

17.08.2009 klo 22.49

Huh... nyt taitaa käydä niin että Barona Arenalla ei nähdä enää mitää kristillisiä tapahtumia... onko niitä muuten ollut siellä ..??
lainaa
rasse

17.08.2009 klo 23.07 1 tykkää tästä

Ai Tampereella eletään vielä keskiajalla. Huhuh, ensin kielletään bussimainokset sitten vielä Alice cooper. Kielletäänkö seuraavaksi Darwinin Evoluutioteoria? :D
lainaa
Vicente_Vasks

18.08.2009 klo 00.17

Voi, voi; uskovaistenhan pitäisi kieltää Raamattukin, sillä siellä on juttuja Perkeleestä, Saatanasta ja Belsepuubista, ja kirkot ne vasta kiellettäviä paikkoja ovatkin, sillä seinällä on teloitus-/kidutusväline ja siihen on asetettu kuollut mies - tai siis kuolleen miehen kuva.

Jos Jeesus Nasaretilainen ilmaantuisi nyt maailmaan, olisivat itseään uskovaisina pitävät tahot ensimmäisenä pidättämässä epäilyttävää anarkistihippiä.
lainaa
Viulubasisti

18.08.2009 klo 01.16 1 tykkää tästä

Joo, tämä alkaa olemaan jo aika säälittävää. 20 vuotta sitten tällaista tapahtuu ja nyt noille jutuille nauretaan jo uskovaistenkin puolelta. Monet heistä kuuntelevat metallia ja pitävät tätä "satanismia" yhtä totena kuin Turtlesia.

Hauskinta tässä on se, että Alice Cooper on uskossa oleva kristitty, joka käyttää usein mm. ristikorua.
lainaa
SamL

18.08.2009 klo 14.26

Jee jee, jeesus tulee kuin ohjus!!
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova