Tuorein sisältö

Massiivinen Michael Jackson -show Suomeen

21.08.2009 klo 16.53 | Luettu: 3119 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suomeen saapuu lokakuussa jättimäinen Michael Jackson –spektaakkeli Jacksonin muistoa kunnioittavan - yli kaksituntisen Thriller Live –show’n myötä. Taiturimaista musiikkia, tanssia ja huikaisevia valoefektejä sisältävä Thriller Live –show on esitetty jo satoja kertoja Lontoossa täysille katsomoille. Nyt show lähtee laajalle Euroopan-kiertueelle ja saapuu samalla myös Suomeen. Suomen-esitykset saavat ensi-iltansa Lahti Hallista 20. lokakuuta ja päättyvät Helsingin Finlandia-taloon 25.10. Muut kiertuepaikat ovat Turkuhalli (21.10.), Tampereen Areena (22.10.), Kuopio-halli (23.10.) ja Jyväskylän jäähalli (24.10.).

Thriller Live –esitysten liput maksavat 53–64 euroa, ja ne ovat jo myynnissä Menolipussa. Lipunmyynti Lippupalvelun lippukaupoissa ja puhelinpalvelussa alkaa maanantaina 31. elokuuta.

Michael Jacksonin itsensä aikanaan hyväksymä Thriller Live –show kunnioittaa hiljattain menehtyneen laulajan elämää sekä Jackson 5 –yhtyeen historiaa. Show sai ensi-iltansa Lontoon West Endissä vuonna 2006. Monet Michael Jacksonin sisaruksista ovat nähneet show’n Lontoossa ja muualla Euroopassa.

Show’n on tuottanut Adrian Grant, joka jo vuonna 1988 perusti maailman ensimmäisen Michael Jackson -fanilehden, Off the Wall. Grant ehti sittemmin tavata Jacksonin useita kertoja ja saada hänen hyväksyntänsä Thriller Live –show’n luomiseen. Show’n ohjaaja on lukusia palkintoja voittanut Gary Lloyd, joka on aiemmin tehnyt yhteistyötä mm. Leona Lewisin, Will Youngin ja Robbie Williamsin kanssa. Koreografiasta vastaa viisinkertainen MTV-palkittu LaVelle Smith Jr.

Thriller Live –show kertaa Michael Jacksonin elämän Jackson 5 –yhtyeestä kansainvälisen musiikkimaailman huipulle. Show on yli kaksi tuntia kestävä hittien kavalkadi, jonka esittäjinä nähdään taitavia tanssijoita, laulajia ja soittajia. Esityksessä saadaan nähdä ja kuulla kymmenittäin Jackson-hittejä, kuten I Want You Back, I'll Be There, Show You The Way To Go, Can You Feel It, Rock With You, She's Out Of My Life, Beat It, Billie Jean, Earth Song ja Thriller.

Lisäksi Thriller Live –show’n Lontoossa aikanaan nähnyt Tito Jackson on ilmoittanut toteuttavansa veljensä muistoa kunnioittavan konserttikiertueen Isossa-Britanniassa. Hän esiintyy konserteissa The Funk Brothers –yhtyeensä sekä Gladys Knightin kanssa. Tällä niin ikää lokakuussa käynnistyvällä kiertueella nähdään myös muita Jacksonin perheen jäseniä.

Michael Jackson Thriller Live –show’n viralliset kotisivut.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Taisteluplaneetta, X... Ozzy Osbournen bändi... >

Keskustelut (1 viestiä)

Vesiapina

Rekisteröitynyt 10.04.2007

21.08.2009 klo 17.38

Noniin, tulee Turkuunkin, eli tänne mennään! :)
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova