Tuorein sisältö

Amin Asikaisen ura pelissä EM-ottelussa, Maikkarin MAXilla

27.08.2009 klo 15.42 | Luettu: 2329 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

MTV3 MAXin Boxing Nightissa tulee syksyllä kolme ammattinyrkkeilyiltaa. Jo ensimmäisessä Boxing Nightissa tunnelma tiivistyy, kun Amin Asikainen iskee keskisarjan EM-tittelistä 25. syyskuuta Manchesterissä. Vastassa on britti, Matthew Macklin, 27. Aminin ottelu televisioidaan suorana lähetyksenä MTV3 MAXilla ja MTV3 Katsomossa. Asikainen ottelee kuudennen kerran Euroopan mestaruudesta.

Asikaisen valmentaja ja manageri Pekka Mäki pitää tulevaa ottelua ratkaisevana Aminin tulevaisuudelle.

- Lähdemme kuitenkin voitonvarmoina liikenteeseen. Uskon, että voittosuhde on Aminille 60-40. Amin on huomattavasti paremmassa kunnossa kuin ennen Gevoria vastaan käytyä ottelua, kertoo Mäki.

Lokakuun Boxing Night on semifinaali -ilta ennen marraskuista SM-iltaa. Boxing Night - kohti Suomen mestaruutta, osa 2. ottellaan marraskuussa Tampereella. Suomen mestaruus -ilta huipentuu kahteen SM-otteluun. Hallitseva raskaan sarjan Suomen mestari Juho "Härmän Häjy" Haapojan saa vastaansa Tampereen tehonyrkki Jarno Rosbergin. Ylemmän kevyensarjan SM-ottelu käydään Ville Piispasen ja Jaakko Myllylän välillä. Myllylä on hallitseva Baltian Boxing Unionin mestari ja Piispanen on iskenyt 13 voittoa ja kärsi uransa ainoan tappion Euroopan Unionin mestaruusottelussa Italian Giuseppe Laurille.

Amin Asikaisen EM-ottelu Manchesteristä 25.9.
Hämeenlinnan ammattinyrkkeilyilta 24.10.
Suomen mestaruus -ilta Tampereelta 27.11.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Hannu on uusi unelmi... Jacksonin perhe raha... >

Keskustelut (1 viestiä)

jeees

27.08.2009 klo 20.46

Free advertisement VERI NAIS
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova