Tuorein sisältö

Spielberg realistisen merirosvoseikkailun ruoriin

27.08.2009 klo 19.52 | Luettu: 1678 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Steven Spielberg on jälleen haalinut kaitsettavakseen uuden projektin. Michael Crichton -faniksi tunnustautuva Spielberg tuottaa ja harkitsee ohjaavansa edesmenneen kirjailijan merirosvoseikkailun Pirate Latitudes, joka julkaistaan vasta tänä syksynä. Käsikirjoituksesta vastaa David Koepp, joka käänsi Crichtonin kirjat Jurassic Park ja Kadonnut maailma Spielbergin vision mukaisiksi.

Tarina sijoittuu Jamaikan rannikoille, vuoteen 1665. Piraatit suunnittelevat ryöstävänsä rikkaan satamakaupungin ja sinne ankkuroidun espanjalaisen laivan.

Spielbergin tuottajakollega Stacey Snider kertoo, että Spielberg on aina ollut kiinnostunut kaikesta mitä Crichton kynäilee, mutta että Spielbergin himo merirosvotarinaa kohtaan jäi tuntemattomaksi kirjailijallekin. Spielberg ja Crichton ovat kaveeranneet 70-luvulta lähtien.

Pirate Latitudes tulee olemaan realistinen, joten DreamWorks ei näe kilpailutilannetta ongelmallisena, vaikka sama firma tuleekin levittämään Disneyn neljättä Pirates of the Caribbean -fantasiaa.

Lähde: USA Today

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jacksonin perhe raha... Christensen, Newton ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova