Tuorein sisältö

Dimmu Borgirin jäsen vaati oikeuksiaan - sai potkut tekstiviestillä

31.08.2009 klo 09.23 | Luettu: 3649 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Mustis (oikealta nimeltään Øyvind Mustaparta) väittää saaneensa potkut suositusta norjalaisesta mustan metallin orkesterista Dimmu Borgirista tekstiviestin avulla.

Mustis myöntää, ettei bändin jättäminen sujunut yhteisymmärryksessä. Soittaja oli miettinyt kyseistä vaihtoehtoa, varsinkin kun tekijänoikeuksista oli kiistaa muiden bändin jäsenten kanssa.

Kosketinsoittajan mukaan hän oli mukana säveltämässä useita Dimmu Borgirin biisejä, joista hän ei saanut merkintää tekijätietoihin. Miehen mukaan Puritanical Euphoric Misanthropia ja In Sorte Diaobli -albumit kuulostaisivat hyvinkin erilaisilta ilman Mustisin panosta. Mustis antaa ymmärtää, että hänen pyrkimyksensä saada tunnustusta biisien tekemisestä johti lopulta potkuihin - tekstiviestillä, jossa todettiin vain "hyvästi".

Mustis aikoo viedä pitkään kestäneen riidan seuraavaksi lakitupaan.


Mustis toteaa MySpace-sivuillaan myös basisti ICS Vortexin saaneen kenkää. Dimmu Borgir ei ole vahvistanut miehistönvaihdoksia.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Rambo teroittaa jo p... Kohtalo surmaa kiint... >

Keskustelut (2 viestiä)

illsammy

31.08.2009 klo 09.53

Siinä taas nähdään miten raha vie porukkaa. Toisaalta miehet lähti hyvään aikaan. Bändi kun alkaa olla jo menneen talven lumia..
lainaa
Arcane

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

31.08.2009 klo 10.13

illsammy, ei ehkä menneen talven lumia, mutta loistavien Puritanical Euphoric Misanthropia ja Death Cult Armageddon levyjen jälkeen In Sorte Diabolilla on vain pari todella hyvää kappaletta loppujen ollessa huonoja tai keskinkertaisia.

Jännä nähdä miten käy, itse toivoisin vielä bändiltä lisää tavaraa kahden Dimmun lempilevyni jatkoksi ja entistä enemmän orkesterin käyttöä biiseissä, mutta nämä uutiset eivät välttämättä nostata toiveita kovin korkealle.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova