Tuorein sisältö

Jarmo Koski haluaa Salkkari-Seposta presidentin

02.09.2009 klo 14.09 | Luettu: 1921 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

TV-sarja Salatuissa elämissä näyttelevä Jarmo Koski unelmoi erikoisesta asiasta, hän toivoo roolihahmonsa pääsevän presidentiksi. Salattujen elämien toiseksi suosituimmaksi hahmoksi Iltasanomien äänestyksessä äänestetty Seppo Taalasmaa työskentelee sarjassa tällä hetkellä talonmiehenä.

Rehtinä ja reippaana kansanmiehenä tunnettu talonmies nähtiin sarjassa jo aiemmin fiktiivisessä Totuus-puolueessa, joten paluu politiikkaan ei tulisi täytenä yllätyksenä.

– Toivon, että Seppo valitaan presidentiksi. Hän saisi ajella hienolla autolla ja olla hyvät vaatteet päällä. Ei tarvitsisi haalareissa hiippailla ja pääsisi ulkomaanmatkoille. Ja valinta olisi ihan loogista, Sepolla on hirveä kansansuosio, näyttelijä kertoo MTV3:n haastattelussa.

Salatut elämät on jatkunut syksyn jaksoissa traagisesta asetelmasta, kun sarjan yhdessä keskipisteessä, kahvila Kentaurissa, tapahtui kaasuräjähdys. Osa sarjan näyttelijöistä on tämän myötä poistunut sarjasta, mutta Kosken roolihahmo Seppo Taalasmaalle räjähdys ei koitunut kohtaloksi. Myöskään sarjan kolmanneksi suosituimmaksi hahmoksi äänestetty, Tommi Taurulan näyttelemä, Kari Taalasmaa ei menehtynyt. Näin ollen isä ja poika jatkavat monien katsojien iloksi sarjassa.

Toimittaja: Tuomas Pirttijärvi, Voionmaan opiston toimittajalinja

V2.fi | Manu Pärssinen
< Madonna oli pyörtyä ... Suosikki-DJ:n kuolem... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova