Tuorein sisältö

Joka tytön (tai pojan) unelmalahja: Tankotanssijanukke!

02.09.2009 klo 14.42 | Luettu: 1919 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Joulu on kohta ovella, ja pian on aika ostaa sukulaisille sopivat lahjat. Miten olisi sukulaistytölle hieman erilainen nukke?

Tankotanssijanuken pakkauksessa luvataan tyyliä, musiikkia, kiinnostavuutta ja välkettä. Nukke myös menee ylös, alas ja ympäri. Pakkaukseen sisältyy tanko, diskopallo ja vilkkuvalot. Perezhilton.com:in mukaan dollarin seteleitä, pieniä olutpulloja ja tietokoneelle asennettavan opetusohjelman voi ostaa erikseen. Mahdollisesta tippiaukosta ei ole tietoa.

Ennen kauppaan ryntäämistä huomioi kuitenkin, että nukke saattaa olla liian hyvää – tai huonoa- ollakseen totta. Ainakaan Google ei löydä siitä tarkempia tietoja.

Gizmondo.com:iin nukesta kirjoittanut Jesus Diaz on sitä mieltä, että nukke vaikuttaa aidolta, kiinalaisvalmisteiselta halpamyymälätuotteelta.

Suomalaiset joululahjaostelijat joutuvat siis näkemään vaivaa, mikäli haluavat nähdä lastensa hämmentyneet ilmeet heidän huomatessaan mitä paketista paljastuu. Ehkä tänäkin vuonna kannattaa turvautua perinteisempiin lahjoihin, kuten hula-hula – vanteeseen. Liikerata ainakin on samankaltainen tankotanssijan kanssa.

Toimittaja: Tia Tuovinen, Voionmaan opiston toimittajalinja




V2.fi | Manu Pärssinen
< Suosikki-DJ:n kuolem... Supertähden huikea p... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova