Tuorein sisältö

Resident Evilin jatko-osa ja uusi versio suunnitteilla yhtä aikaa

08.09.2009 klo 19.19 | Luettu: 4143 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Hollywood on jälleen tehnyt ennätyksen älynväläysten saralla.

Kuten kerrottua, Resident Evil 4: Afterlife saa ensi-iltansa syksyllä 2010. Kolmiulotteinen kauhuelokuva on suoraa jatkoa Resident Evil: Tuholle. Milla Jovovich palaa pääosaan ja ohjauksesta vastaa Paul W.S. Anderson, joka ohjasi ensimmäisen elokuvan ja on kirjoittanut ja tuottanut koko sarjan.

Bloody Disgusting kertoo varmana tietona, että samaan aikaan suunnitellaan myös viidettä elokuvaa, joka aloittaa sarjan alusta. Työnimenä on Resident Evil Begins. Elokuva kertoo erikoisjoukoista, jotka joutuvat taistelemaan hallinnasta riistäytynyttä supertietokonetta ja satoja zombeiksi muuttuneita tiedemiehiä vastaan.

Suunnitelmat ovat vähintäänkin epäselviä. Ennen kuin Jovovich paljasti, että hänen hahmonsa klooniarmeija esiintyy neljännessä osassa, Anderson antoi ymmärtää, että jo neljäs osa tavallaan aloittaa homman alusta ja johtaa uuteen trilogiaan.

Lähde: Bloody Disgusting

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kunniattomat paskiai... Furryille oma kauhue... >

Keskustelut (5 viestiä)

Snowie

08.09.2009 klo 20.00

Saisivat alottaa koko sarjan alusta saman tien ja tehä siitä hyvän (mikäli tämä nyt on edes pelielokuvien kanssa mahollista), eikä mitään neljättä paska-Resiä med super-Alice ja kloonit.
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

08.09.2009 klo 20.05

Eikun nimenomaan ne kloonit kankaille ja 3D:nä kiitos. Sarja on ollut tylsää kaavamaista roskaa lukuunottamatta kolmannen osan viimeisiä minuutteja, joista on hyvä jatkaa.
lainaa
EnemmänVähemmän

09.09.2009 klo 00.04

Taisivat juurikin vetää jo liian eeppiseksi ne loppuminuutit. Nyt tuli hätä kun eivät tiedä mihin ne kaikki kloonit pitäisi tunkea ja laittaa. Tekevät jonkun hienon ratkaisun ja ekan minuutin aikana kaikki räjähtävät aitoa Millaa lukuunottamatta.
lainaa
Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

09.09.2009 klo 01.32

Jari-Pee kirjoitti:
Sarja on ollut tylsää kaavamaista roskaa lukuunottamatta kolmannen osan viimeisiä minuutteja, joista on hyvä jatkaa.


Itseäni kiinnostivat lähinnä ne ykkösosan kuuluisat loppupään minuutit :)
lainaa
kakkerlak

Rekisteröitynyt 11.04.2007

09.09.2009 klo 08.13

Peliin juonellisesti ainoa sopiva osa on ollut ensimmäinen ja sarjan (ainankin vanhemman tuotannon fanina) muut eivät juuri ole uponneet. Jotenkin tämä Resident Evil -nimike pitää sisällään vain tuttujen hahmojen nimiä, paikan nimen, mutta ei muuten mitään samaa. Se häiritsee sarjan fania. Suorastaan vituttaa. Mutta kuten joku joskus sanoi, ei kannata näitä elokuvia yhdistellä peleihin. Kaikki muut ovat olleet imo täyttä kuraa, ykkönen oli tasoa ok.

Btw, se apocalypse teema on ihan perseestä eikä edes mikään Resident Evil -henkinen.|: Oli kuin joku paska Land of the Dead kopio se 3. osa.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova