Tuorein sisältö

Guns N' Roses Intian kiertueelle - uutisankka!

10.09.2009 klo 09.22 | Luettu: 2006 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

The Asian Age ehti näyttävästi uutisoida Guns N' Rosesin Intian keikoista. Keikkajärjestäjä Rhapsody Inc. "tiedotti" Bangaloren keikan olevan varma (marraskuun 7) ja neuvotteluja käytiin vielä Mumbain, Delhin ja Shillongin keikoista.

White Lion -rumpali Troy Patrick Farrell, joka soittaa myös Hookers 'N' Blow -kokoonpanossa yhdessä Gunnari-kosketinsoittaja Dizzy Reidin kanssa, on kommentoinut asiaa ilmeisenä uutisankkana. Mies uskoo tietävänsä huhun lähteneen liikkeelle (tahallisesta) väärinkäsityksestä.

Gunnaritaustaista porukkaa on tosiaan lähdössä Intiaan. Troy Patrick Farrell, Dizzy Reed, Eric Dover (Slash's Snakepit) ja Gilby Clarken basisti Muddy Stardust suunnittelevat Intian reissua, joka jo kerran on muuttanut aikataulua. Uudet keikkapäivät ovat syys/lokakuussa (mutta eivät Bangaloressa) ja Gunnari-kosketinsoittaja Dizzy Reed ei pääse matkustamaan porukan mukana.

Joten huhut Guns N' Roses -keikasta ovat Farrellin mukaan perusteettomia. Mies on puhunut myös Intian kontaktiensa kanssa ja ainakaan heillä ei ole mitään harhakuvia Gunnareiden esiintymisestä.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Oulussa Legends Of R... Skottibändin kadonnu... >

Keskustelut (1 viestiä)

Youngus_Ang

Rekisteröitynyt 03.12.2007

10.09.2009 klo 10.11

Bengalore = Bangalore.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova