Tuorein sisältö

Entinen Korn-kitaristi kieltää ruikuttaneensa duunia

16.09.2009 klo 10.06 | Luettu: 2762 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ex-Korn Brian "Head" Welch on kieltänyt tuoreessa haastattelussa väitetyn tiedon, jonka mukaan Welch olisi hattu kourassa pyytänyt päästä takaisin bändiin - ja saanut rukkaset.

James "Munky" Shafferin mukaan Welchin yhteydenotto ei kiinnostanut...vaikka Welch onkin hyvä "jätkä". Munky vertasi tilannetta avioeroon.

Welch toteaa Korn-nokkamiehen Jonathan Davisin julkisesti ilmaisseen halunsa saada Welch takaisin bändiin. Kornin manageri oli mieheen yhteydessä ja lopulta Kornin basisti keskusteli asiasta Welchin kanssa tyyliin "paikka on aina auki, jos haluat takaisin bändiin".

Koska Kornin basisti Fieldy on nykyään uskossa (kuten myös Welch), miehet tapasivat ja keskustelivat myös Kornista. Basisti olisi halunnut saattaa yhteen vanhat bändikamut ja jopa jutella paluusta. Jonathan Davis ja Munky kieltäytyivät kuitenkin kunniasta.

Welch toteaa huomanneensa keskustelun aikana kaipaavansa ystäviään mutta hänen kutsumuksensa ei tulisi kohtaamaan muiden jannujen kansssa. Bändiin palaaminen ei olisi mahdollista.

Welch toteaa Kornin olevan myös velkaa maksamattomia tekijänoikeuskorvauksia.

Welch erosi Kornista tultuaan uskoon vuonna 2005.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Neljän metallilegend... Jackass-tähden veli ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova