Tuorein sisältö

Juha Veijonen esiintyy Rautiaisen videolla

14.05.2007 klo 16.55 | Luettu: 2699 kertaa | Teksti: Jouni Hirn

Trio Niskalaukauksesta soolouralle siirtyneen Timo Rautiaisen singlebiisistä Outolintu tehty video saa virallisen ensi-iltansa 16.5. Helsingin Infernossa. Vesa-Matti Vainion ohjaaman ja Vasara Filmsin tuottaman videon pääosissa ovat Rautiaisen lisäksi näyttelijät Juha Veijonen ja Jussi Lampi. Videota kuvaillaan tragikoomiseksi gangsteritarinaksi, joka kuvittaa laulua hieman Häjyt- ja Vares-elokuvien hengessä.

Timo Rautiainen kertoo, että Vainion idea juonellisesta musiikkivideosta miellytti häntä alusta asti.

- Tykkään aina videoista, joissa tehdään muutakin kuin tönötetään kitara kaulassa. Veijosen ja Lammen kaltaisten ammattilaisten kanssa oli hirmu hauska työskennellä, vaikka jännittihän se amatööriä aluksi.

Outolinnun looserikolmikon tarina jää avoimeksi.

- Videoon on kyllä helposti kuviteltavissa joko alku- tai jatko-osa. Mutta katsotaan nyt ensin tämän ykkösosan vastaanotto, Rautiainen myhäilee.

23. toukokuuta ilmestyvän Loppuun ajettu –albumin julkaisua juhlitaan ennakkokuuntelujen ja Outolintu-videon merkeissä 16.5. Helsingissä (Inferno), 17.5. Tampereella (Inferno) ja 18.5. Jyväskylässä (Inferno). Tilaisuudet alkavat Helsingissä ja Tampereella klo 21:00 ja Jyväskylässä klo 22:00. Yleisöllä on tilaisuuksiin vapaa pääsy.

V2.fi | Jouni Hirn
< Lily Allen: olen rum... Hiphop-yhtiö Monsp j... >

Keskustelut (1 viestiä)

Dani

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

14.05.2007 klo 17.37

Noniin, tässä on sitten juuri sen verran miesenergiaa, että telkkarikin alkaa haista pistävältä hieltä tätä katsoessa.

Kirjoita kommenttiV2.fi:n JOULUKISA
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova