Tuorein sisältö

Juha Veijonen esiintyy Rautiaisen videolla

14.05.2007 klo 16.55 | Luettu: 2830 kertaa | Teksti: Jouni Hirn

Trio Niskalaukauksesta soolouralle siirtyneen Timo Rautiaisen singlebiisistä Outolintu tehty video saa virallisen ensi-iltansa 16.5. Helsingin Infernossa. Vesa-Matti Vainion ohjaaman ja Vasara Filmsin tuottaman videon pääosissa ovat Rautiaisen lisäksi näyttelijät Juha Veijonen ja Jussi Lampi. Videota kuvaillaan tragikoomiseksi gangsteritarinaksi, joka kuvittaa laulua hieman Häjyt- ja Vares-elokuvien hengessä.

Timo Rautiainen kertoo, että Vainion idea juonellisesta musiikkivideosta miellytti häntä alusta asti.

- Tykkään aina videoista, joissa tehdään muutakin kuin tönötetään kitara kaulassa. Veijosen ja Lammen kaltaisten ammattilaisten kanssa oli hirmu hauska työskennellä, vaikka jännittihän se amatööriä aluksi.

Outolinnun looserikolmikon tarina jää avoimeksi.

- Videoon on kyllä helposti kuviteltavissa joko alku- tai jatko-osa. Mutta katsotaan nyt ensin tämän ykkösosan vastaanotto, Rautiainen myhäilee.

23. toukokuuta ilmestyvän Loppuun ajettu –albumin julkaisua juhlitaan ennakkokuuntelujen ja Outolintu-videon merkeissä 16.5. Helsingissä (Inferno), 17.5. Tampereella (Inferno) ja 18.5. Jyväskylässä (Inferno). Tilaisuudet alkavat Helsingissä ja Tampereella klo 21:00 ja Jyväskylässä klo 22:00. Yleisöllä on tilaisuuksiin vapaa pääsy.

V2.fi | Jouni Hirn
< Lily Allen: olen rum... Hiphop-yhtiö Monsp j... >

Keskustelut (1 viestiä)

Dani

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

14.05.2007 klo 17.37

Noniin, tässä on sitten juuri sen verran miesenergiaa, että telkkarikin alkaa haista pistävältä hieltä tätä katsoessa.
lainaa

Kirjoita kommentti


466


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova