Tuorein sisältö

Leffoista. Lyhyesti. 31.8.

31.08.2007 klo 14.23 | Luettu: 1924 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

- Evil Dead -fanit tahtovat ehkä tietää, että myös putkimies osaa rankaista hirviöitä: katso täältä Jack Brooks: Monster Slayer -traileri.

- Kivi vierii ylös noitavuorelle? "Seuraava Schwarzenegger" eli Dwayne The Rock Johnson ei vieläkään näyttele omassa conanissaan tai terminaattorissaan, vaan jatkaa The Game Planilla alkavaa uraansa Disney-komedioiden parissa: The Rock on taksikuski, joka saa pirssiinsä pari maagista tenavaa. Witch Mountain on uusi versio leffasta Pako Taikavuorelle.

- Tyler Mane on tänään Yhdysvalloissa ensi-iltansa saavan uuden Halloweenin Michael Myers. Korsto on käyttänyt hyväkseen 15 minuuttiaan julkisuudessa myöntelemällä, että ukkosenjumala Thorin hahmo kiinnostaisi häntä kovastikin. Entinen vapaapainija pohtii MTV Movies Blogissa, irtoaisiko rooli, jos hän kävelisi ison vasaran kanssa ohjaaja Matthew Vaughnin puheille.

- Uuden Batmanin kuvauksissa räjäytellään taloja. Katso kuvat ja video täältä.

- G.I. Joe -projekti on parantunut maanisdepressiivisyydestä. Maaninen on yhä liikaa-rahaa-pyytänyt-mutta-sittenkin-palkattu ohjaaja Stephen Sommers (Van Helsing), mutta depressiivisyys jätti lelu-ukkelin fanit heti, kun leffan uudeksi käsikirjoittajaksi palkattiin Stuart Beattie (Collateral, Pirates of the Caribbean).

- David Duchovny on lukenut X-Files 2 -käsikirjoituksen, josta hän on aiemmin intoillut. Leffa lienee viimein tulossa. Ainoa kerrottu yksityiskohta käsikirjoituksesta on se, että luvassa on itsenäinen tarina ufo-salaliitto-piperryksen sijaan.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< DMX selvisi huumerat... Uusi Klamydia tarttu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova