Tuorein sisältö

Harry Pottereista pidennetyt versiot

19.09.2009 klo 16.41 | Luettu: 6967 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Jonkin aikaa sitten huhuttiin, että Harry Potterin varhaiset seikkailut palaavat valkokankaille pidennettyinä versioina. Näin ei tule tähän tietoon tapahtumaan, mutta jouluksi julkaistaan ensimmäiset kaksi osaa "Ultimate Edition" -paketeissa ja saman käsittelyn saavat loputkin kuusi elokuvaa (joista viimeiset kaksi ovat vasta tekeillä).

Ultimate Edition -tarjoukseen kuuluu alkuperäinen elokuva, pidennetty versio ja kaksi levyä täynnä bonusmateriaalia. Vaikka jotain jäikin vuosia sitten leikkaamon lattialle, elokuvia ei ole suunniteltu ratkaisevasti pidemmiksi (toisin kuin Taru sormusten herrasta -trilogia), joten käytännössä Viisasten kivi pitenee vain 7 minuuttia ja Salaisuuksien kammio 13. Yksi myyntivalteista on uusi dokumentti Creating the World of Harry Potter, joka jatkuu osasta toiseen.

Julkaisulle on väsätty trailerikin:


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Star Trek 2 tahtoo s... Waltari jälleen ääne... >

Keskustelut (3 viestiä)

hurriputteri

20.09.2009 klo 03.34

Vois laitta tohon traileriin ne leikatut osat, niin ei tarvis kenenkään ostaa noitakaan....
lainaa
Pyyhekumi

Moderaattori

Rekisteröitynyt 02.04.2007

20.09.2009 klo 13.46

Hyvä tapa ottaa viimisetkin rahat faneilta. Eihän alelaarien vanhat versiot enää kelpaa kun on paljon parempaakin saatavilla. Kuin lotrossakin; ei vain pysty hommaamaan perus versiota!
lainaa
Deathly

28.08.2011 klo 00.51

Saisivat myydä PELKKIÄ pidennettyjä leffoja. Eikä mtn mis bonus levyjä ym mukana. Pelkät pidennetyt aiankin itse haluaisin vain.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova