Tuorein sisältö

Megan Fox < Jennifer Aniston < Matt Damon < lehmänsisälmyssade

21.09.2009 klo 14.20 | Luettu: 3092 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Viikonlopun katsotuin elokuva Yhdysvalloissa oli lapsille räätälöity 3D-animaatio Cloudy With a Chance of Meatballs, joka on kolmas työ studiolta Sony Pictures Animation. Hassuttelu kertoo hullun tiedemiehen yrityksistä muuttaa vesi valmiiksi ruokalajeiksi. Värikäs ja pirteä elokuva on kriitikoiden mukaan hubaa koko perheelle. Lisäksi - monelle arvostelijalle tuli nälkä.

Pääasiassa positiivisia arvosteluja sai myös Steven Soderberghin Ilmiantaja!. Matt Damon näyttelee FBI:lle työskentelevää vasikkaa, joka säheltää siihen malliin, että hän saattaa lopulta olla pahempi kelmi kuin ilmiannettavat. Tositapahtumiin perustuvaa mustaa komediaa on kuvailtu hämmentäväksi ja huvittavaksi. Damonin suoritus on saanut erityistä kiitosta.

Ensi-iltansa sai myös Love Happens. Kaavamaisessa romanttisessa komediassa Jennifer Anistonin vierellä seisoo tällä kertaa Aaron Eckhart. Kriitikoiden mukaan kummastakaan tähdestä ei saada paljoa irti yhdessä taikka erikseen.

Onko Megan Fox elokuvatähti? Ei. Kauhukomediaa Jennifer's Body on markkinoitu ahkerasti Foxin seksisymbolin statuksella, mutta leffa ei menestynyt silmäripsen vertaa paremmin kuin matalamman profiilin kilpailijat. Näppärään dialogiin panostava elokuva poikia syövästä tytöstä on löytänyt faneja, mutta kriitikkoyhteisön mukaan Jennifer's Body kärsii identiteettikriisistä: ollako oikeaa kauhua vai kikkailua?

Viikonlopun katsotuimmat elokuvat Yhdysvalloissa:

Sija / Elokuva / Viikonlopun tulos / (Kokonaistulos)

1. Cloudy With a Chance of Meatballs 30,1 milj. $ (30,1 milj. $)
2. Ilmiantaja! (The Informant!) 10,5 milj. $ (10,5 milj. $)
3. I Can Do Bad All by Myself 10,1 milj. $ (37,9 milj. $)
4. Love Happens 8,5 milj. $ (8,5 milj. $)
5. Jennifer's Body 6,8 milj. $ (6,8 milj. $)
6. 9 5,5 milj. $ (22,8 milj. $)
7. Kunniattomat paskiaiset (Inglourious Basterds) 3,6 milj. $ (109,9 milj. $) - arvostelu
8. All About Steve 3,4 milj. $ (26,7 milj. $)
9. Sorority Row 2,5 milj. $ (8,9 milj. $)
10. The Final Destination 2,4 milj. $ (62,4 milj. $)

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Amy Winehousesta lev... Juhannuksen suurin f... >

Keskustelut (2 viestiä)

Ping

21.09.2009 klo 16.40

"...elokuva poikia syövästä tytöstä" Löytyiköhän syy paskaan menestykseen? Feministi rankaisee miehiä -leffat ei varmaan liikauta kovin monia uroita teatteriin asti.
lainaa
Chrisberg

Rekisteröitynyt 16.02.2009

21.09.2009 klo 17.25

Suurin osa leffoista olleet "sika teurastaa tyttöjä, sankari pelastaa tytöt, tytöt kiittää"- leffoja. En kyllä tajua miten saadaan feministisyyttä elokuvaan sillä että pääosassa heiluu Megan Fox?... Tulee mieleen vaikka mitä dominajuttuja tuosta, mutta nekin on miehille haha.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova