Tuorein sisältö

Metallican Nothing Else Matters kotimaisin voimin - ilman soittimia

22.09.2009 klo 10.13 | Luettu: 4404 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Lauluyhtye Club For Five ja Johanna Kurkela ryhtyvät yhteistyöhön lokakuussa. Artistit yhdistävät voimansa Club For Fiven uutuusalbumin You're The Voice julkaisukonserteissa. Kurkela vierailee solistina 15.10. Tampereella Tullikamarin Pakkahuoneella ja 21.10. Helsingin Tavastia Klubilla. Yhteisesiintymisien lisäksi laulajatar on mukana 14.10. julkaistavalla You're The Voice -albumilla.

You're The Voice -albumi koostuu yhtyeen uusista versioista pop- ja rock-klassikoista, mm. Dire Straitsin, Genesiksen, David Bowien ja Kate Bushin tuotannosta. Ensimmäisenä singlenä julkaistiin Dire Straitsin Brothers In Arms, josta idea albumiin alunperin lähti.

- Mark Knopflerin teksti kosketti meitä syvästi ja tuntui, että klassikko heräsi uudelleen eloon ajankohtaisempana kuin koskaan. Innostuimme etsimään muitakin elämäämme vahvasti koskettaneita kappaleita ja omaa musiikillista näkökulmaamme niihin, kertoo Club For Five.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun a cappella -yhtye Club For Five levyttää vierailevan solistin kanssa. Johanna Kurkela tulkitsee levyllä lauluyhtyeen säestämänä Metallican kappaleen Nothing Else Matters. Biisi esitetään siis ilman soittimia vain laulun voimin...

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Ismo Alangolle ja Sa... Guitar Hero puoluste... >

Keskustelut (2 viestiä)

Sephiroth

22.09.2009 klo 14.14

Johanna Kurkela on levyttänyt aiemminkin englanninkielellä, sillä hän laulaa Sonata Arctican uudella levyllä kahdella biisillä ja siis nimenomaan englanniksi.
lainaa
Heke32

Rekisteröitynyt 24.06.2008

22.09.2009 klo 22.04

Sephiroth kirjoitti:
Johanna Kurkela on levyttänyt aiemminkin englanninkielellä, sillä hän laulaa Sonata Arctican uudella levyllä kahdella biisillä ja siis nimenomaan englanniksi.


Lukiko uutisessa että olisi tämä olisi ensimmäinen kerta?

Oli meinaan samantyylinen moka tuolla yhdessä Nightwish-uutisessa jossa väitettiin jonkun kipaleen olevan yhtyeelle ensimmäinen suomenkielinen kipale.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova