Tuorein sisältö

Julkuille kuvaa nahkaan

22.09.2009 klo 14.39 | Luettu: 1909 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Los Angelesin tatuointitarinat (LA Ink) -sarja alkaa Jimillä perjantaina 2.10. Ohjelmassa seurataan, kuinka Miamin tatuointitarinat (Miami Ink) -sarjasta tuttu, Ville Valonkin tatuoijana mainetta niittänyt, Kat Von D palaa kotikulmilleen Los Angelesiin ja perustaa ikioman tatuointiliikkeen.

Liikkeeseensä Kat pestaa työtovereikseen Kimin, Pixien, Hannahin sekä Coreyn - alan todelliset rautaiset ammattilaiset. Kat Von D:n putiikissa tatuoidaan niin taviksia kuin julkkiksiakin, ja jokaisella tatuointitaiteilijalla on oma vankka osaamisalueensa.

Katin ammattitaidon perässä liikkeeseen löytävät tiensä monet julkkikset. Nahkaa värjätään niin Jackassien Bam Margeralta, Stevie-O:lta sekä Ryan Dunnilta kuin Slayerin, Guns N Rosesin, Green Dayn ja My Chemical Romancen pojiltakin. Kat Von D:n asiakaskuntaan kuuluu myös HIM-yhtyeen laulaja Ville Valo. Katin käsialaa ovat muun muassa Villen selässä olevat runoilija Edgar Allan Poen silmät sekä oikean käden kasvokuvat.



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Scooprockin ulkomaan... Äänestä paras kotima... >

Keskustelut (1 viestiä)

Czerwony

Rekisteröitynyt 11.04.2007

22.09.2009 klo 19.34

Jostain syystä tämä ohjelma ei jaksa kiinostaa... Miami inkkiä tullut discoveryltä silloin tällöin katsottua, kun ei muutakaan tekemistä ole ollut, ja eipä sitä kovin kauaa jaksa seurata... Keskittyisivät enemmän itse työhön, ei paljoa kiinosta jonkun tyypin muuttopuuhat sun muut mitä ohjelmassa on ollut...
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova