Tuorein sisältö

Säihkyvä tähtikaarti romanttiseen komediaan

31.08.2007 klo 16.06 | Luettu: 789 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Myös Ben Affleck nähtäneen New Line Cineman romanttisessa episodielokuvassa He's Just Not That Into You. Mikäli neuvottelut menevät putkeen, Affleck pääsee näyttelemään Jennifer Anistonin poikaystävää, joka pelkää sitoutumista. Anistonin isänä nähdään karun karpaasikarisman kuningas Kris Kristofferson (Blade-trilogia) ja muita rooleja emännöivät ja miehittävät muun muassa Scarlett Johansson (Lost in Translation), Jennifer Connelly (Kaunis Mieli, Unelmien Sielunmessu), Justin Long (Die Hard 4.0) ja romanttisten komedioiden vakionassu Drew Barrymore. Barrymore myös tuottaa.

Ja juuri kun kurkustani pääsi toiveikas hihkaisu "Rakkautta Vain 2?!", sain selville, että elokuva perustuu Sinkkuelämää-tv-sarjan inspiroimaan samannimiseen kirjaan.

Joidenkin mielestä tämä saattaa tietenkin olla hyväkin juttu, ja juuri sellaisille ihmisille kerron mielelläni, että ohjaajaksi on valittu Ken Kwapis, jonka Robin Williams -komedia Licence to Wed on yksi tämän vuoden haukutuimpia komedioita ja joka muistetaan muun muassa tästä:
He's Just Not That Into You saapuu teattereihin vasta vuonna 2009.

Lähde: The Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Uusi Klamydia tarttu... Snoop Dogg avaa oven... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


580


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova