Tuorein sisältö

Espoon rakennusvalvonta ratsasi BB-talon

24.09.2009 klo 14.44 | Luettu: 2300 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

IS:n saamien tietojen mukaan Big Brother-talo on rakennettu Espooseen vanhaan varastohalliin ja sen pihalle - ilman lain edellyttämiä lupia. Rakennus on kaavoitettu kauppavarastoksi, ei toimistoksi tai asunnoksi.

Ohjelman tuottaja Miko Räisäsen on vahvistanut, ettei kaavamuutosta ole haettu. Tuotanto käyttää hallista vain pientä osaa, joten koko kiinteistön käyttötarkoitus ei ole muutunut.

Nyt asiat on kuitenkin päätetty laittaa kuntoon. Big Brother -sivuston mukaan ohjelman tuotanto kutsui Espoon rakennusvalvonnasta vastaavat tarkastajat tarkastuskäynnille Big Brother -ohjelman tuotantotiloihin. Käynti suoritettiin keskiviikon aikana Espoon Kivenlahdessa.

Ohjelman tuottaja Mikko Räisänen toteaa, että toimilla korjataan mahdolliset puutteet viranomaisten pyytämällä tavalla.

– Tärkein elementti valvonta- ja lupamenettelyssä on henkilö- ja paloturvallisuus. Tämän puolen valvova viranomainen toteaakin olevan kunnossa. Odotamme nyt viranomaisten kirjallista kannanottoa ja toimimme tietysti sen mukaisesti.

Rakennusvalvontaviranomaiset totesivat käyntinsä jälkeen, että tiloissa on tehty sellaisia muutoksia, jotka edellyttävät lain mukaan rakennus- tai toimenpidelupaa.

Espoon rakennusvalvontakeskus myös toteaa, että Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos on tehnyt rakennuksessa ennen uuden tuotantokauden aloittamista tarkastuksen, jonka yhteydessä henkilöturvallisuus on varmistettu.

Lähde Sub/Big Brother

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Indican kokoelmalla ... Myös Terminator 2 va... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova