Tuorein sisältö

Ice Age -ohjaajalta lehtimiesanimaatio, joka kelpaisi Pixarillekin

25.09.2009 klo 16.16 | Luettu: 2710 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

20th Century Foxin tuottamat Blue Sky Studios -leffat Ice Age ja Robotit ohjannut Chris Wedge valmistelee animaatiota Leaf Men. Elokuva perustuu William Joycen lastenkirjaan The Leaf Men and the Brave Good Bugs, joka kertoo hyönteisten yrityksestä pelastaa puutarha pahalta hämähäkiltä. Ötökät värväävät avukseen legendaariset "lehtimiehet".

Kulissien takana on tapahtunut mielenkiintoisia. Wedge suunnitteli ohjaavansa elokuvan tutuissa ympyröissä. Kun tämä ei onnistunut, Wedge sai luvan viedä projektinsa toisaalle. Wedge otti yhteyttä Disneyn omistamaan Pixariin, jonka pomon John Lasseterin kanssa hän on vanhoja tuttuja. Disney ja Pixar olivat valmiita lyömään sopimukset lukkoon, kun paljastui, ettei 20th Century Fox aio sittenkään luopua elokuvasta.

Leaf Men on täten seuraava leffa, jonka Blue Sky Studios laittaa tuotantoon. Työn alla ovat jo Rio ja Ice Age 4. Firman tuorein tuote Ice Age 3: Dinosaurusten aika on tällä hetkellä vuoden toiseksi menestynein elokuva kuudennen Harry Potterin jälkeen.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Neve Campbell sitten... Sävel ja Sanat - Mat... >

Keskustelut (2 viestiä)

NiteOwl

25.09.2009 klo 20.12

Tyypillistä 20th Century Foxia tuollainen venkoilu. Kas, kun eivät tehneet samalla tavalla kuin Watchmenin kanssa. Toinen studio oli saanut elokuvan jo melkein valmiiksi, kun 1900-luvun Kettu alkoi vaatimaan elokuvan oikeuksia itselleen, vai miten se meni...
lainaa
Burbeting

Rekisteröitynyt 07.12.2007

26.09.2009 klo 21.58

Ice Age 4 .__. Nooooooooooooooooo...
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova