Tuorein sisältö

Paljonko niitä naisia oli - Motörheadin Lemmy kirkastaa legendan kuvaansa

29.09.2009 klo 09.40 | Luettu: 4599 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Calgary Heraldin haastattelussa Motörheadin Lemmy Kilmister on jälleen antanut aihetta legendan nimen vahvistumiseen. Lemmy jutteli mm. keikkailusta, naisista, viinasta ja naisista...

Lemmy ja kumppanit viettävät tien päällä vähintään 200 päivää vuodessa. Kun kiertuebussi on parkissa, mies viettää aikaa Los Angelesissa - ja odottaa kärsimättömästi seuraavan kiertueen alkua!

- Tunnen eläväni vain kiertueilla. Se on minun paikkani.

Jos bändi jäisi kotiin ja jättäisi kiertueet, bändi hajoaisi. Piste.

Kiertue-elämästä löytyy kuitenkin yksi suuri miinus. Naisten pokaaminen on vaikeampaa. Kotioloissa homma hoituu kuulemma huomattavasti helpommin.

- Jos et onnistu kertaiskulla, tilanne valuu käsistä.

Tuleva dokumentrti Lemmy: The Movie sisältää varmasti materiaalia, josta joku hermostuu pahemman kerran. Lemmy ei kuitenkaan ole huolissaan.

- Elämässäni ei ole ollut kovinkaan paljon asioita, jotka saavat minut vaivautuneeksi. Lisäksi saan nähdä viimeisen version ennen dokkarin julkaisua!

Dokumentissa selviää varmasti myös yksi tärkeä triviatieto - paljonko niitä naisia oikein on. Maxim Magazinen mukaan Lemmy olisi "kaatanut" elämänsä aikana yli 2000 naista...

- Ryyppään edelleen rajusti, pullo Jack Danielsia päivässä.

Huumeiden suhteen mies väittää olevansa kuivilla.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Elm Streetille palaa... Paramoren Suomen läm... >

Keskustelut (2 viestiä)

DCLXVI

29.09.2009 klo 16.12

On se Lemmy vaan Äiä.
lainaa
etanol

29.09.2009 klo 18.16

"- Ryyppään edelleen rajusti, pullo Jack Danielsia päivässä.

Huumeiden suhteen mies väittää olevansa kuivilla."

Juu. Eihän se 3/4 litraa 40%:sta liuotinta vuorokaudessa mitään koska sen kyljessä on EAN, mutta kuvitelkaa jos keuhkoon livahtaisi vähän savua tai sieraimeen pölyä.. Verot siis tekevät tuotteen turvalliseksi??
Sovitaanko että on laillisia ja laittomia huumeita, niin lapset ei vahingossa luule että alkoholi ei ole huume ja myrkky? Joskus se tuntuu aikuisiltakin unohtuvan.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova