Tuorein sisältö

Entinen Negative-kitaristi Euroviisuihin

30.09.2009 klo 13.33 | Luettu: 2363 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Technicolourista ja Negativesta tutun Tuomas "Gary" Keskisen luotsaaman Monday-bändin historia sai alkunsa vuonna 2004. Tuona vuonna Gary kasasi bändin ympärilleen kerättyään vuosien varrella rohkeutta esittää omia biisejä muiden kuultaviksi. Bändin musiikki on suoraviivaista pop-rockia, jonka vahvuutena ovat mahtavat ja mahtipontiset melodiat. Monday on kotoisin Helsingistä, mutta juuret ovat lähes kaikilla bändin jäsenillä syvästi Pohjanmaalla.

Bändin debyytti 24 Hours In Pictures julkaistiin keväällä oman Scandal Music Companyn kautta.

Monday sai myös huomiota Japanin markkinoilla ja bändi kävi keikoilla nousevan auringon maassa levyn julkaisun jälkeen keväällä 2009. Tarttuvien pop-rock biisien ansiosta bändi on saanut kiinnostusta myös Euroopassa ja keväällä 2010 bändi suuntaakin kiertueelle Keski-Eurooppaan.

Monday on tänä vuonna mukana Euroviisu-karsinnoissa ja lähteekin sinne nöyrällä ja kunnioittavalla aseenteella:

- On mahtavaa että pääsimme mukaan euroviisuihin, koska olen uskonut alusta lähtien bändiimme ja musiikkiimme. Haluankin tuoda kisaan yritteliäisyyttä ja pitkäjänteisyyttä, mikä puuttuu tämän päivän musiikkiteollisuudesta. Monien vuosien ajan olen uskonut, että joskus rankka työ voi tuottaa hedelmää ja toivon, että tämä tilaisuus voisi auttaa eteenpäin bändiämme.

Monday: Tuomas ”Gary” Keskinen - Kitara, Taustalaulu / Salla Lehtinen - Laulu / Henkka Mannio - Rummut / Jussi Savola - Basso / Pete Eskola - Koskettimet, Taustalaulu

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kimi Räikköstä puolu... Eläkeläiset tavoitte... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova