Tuorein sisältö

Goottimetallisti Paradise Lost vierailee Big Brotherissa!

02.10.2009 klo 13.12 | Luettu: 3466 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Brittiläisen goottimetalliyhtye Paradise Lostin laulaja ja kitaristi saapuvat BB Extran vieraiksi ensi tiistaina kertomaan mielipiteensä Big Brother -meiningistä.

Tiistaina 6.10. BB Extra saa kansainvälisiä vieraita. Britanniassa Big Brotheria on nähty jo kymmenen tuotantokauden verran, joten Paradise Lostin miehillä on varmasti sanottavaa suositusta tosi-tv:stä.

Paradise Lost sai nimensä englantilaisen runoilijan, John Miltonin, eeppisen runon mukaan. Yhtyettä pidetään goottimetallin lahjomattomana pioneerina. Bändin musiikkityyli on kuitenkin vaihdellut rankasta death metallista aina Depeche Mode -tyyppiseen syntikkapoppiin, mutta fanit ovat tyylinvaihdoksista huolimatta löytäneet yhteen omaleimaisen soundin aina vain uudelleen.

Synkeän musiikin edelläkävijä Paradise Lost on uransa varrella julkaissut jo 12 albumia, ja viimeisin lätty Faith Devides Us - Death Unites Us ilmestyi markkinoille tämän vuoden syyskuussa. Bändi ei ole suomalaisille tuntematon ilmiö, sillä Paradise Lost on nähty muun muassa Nightwishin lämppärinä sekä Ruisrockissa 2006.

BB Extran vieraaksi saapuvat laulaja Nick Holmes ja kitaristi Greg Mackintosh fanittavat kumpainenkin Aphex Twin -bändiä. Huumorintajua miehiltä löytynee, sillä yhtyeen omilla nettisivuilla Nick Holmes mainitsee suosikkivitsikseen R&B –musiikin. Kumpikin miehistä on naimisissa, mutta Mackintosh mainitsee fanittavansa punapäitä – Holmesille taas kelpaa mikä vain.

Mutta mikä saa suositun goottimetalliyhtyeen karpaasit BB:n pariin? Se selviää vain seuraamalla BB Extraa...(jännää!)

Lähde Sub/Big Brother






V2.fi | J.A. Kaunisto
< Eternal Erectionilta... The Rock on hammaske... >

Keskustelut (2 viestiä)

Perdition

02.10.2009 klo 13.32

Paradise Lostin uusimman levyn nimi on kylläkin Faith Divides Us - Death Unites us. Oikeinkirjoitus kuntoon.
lainaa
Sami_

Rekisteröitynyt 05.04.2009

02.10.2009 klo 23.52

No nyt kyllä jänskättää!!!
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova