Tuorein sisältö

Venom-leffa eteni jälleen pykälän verran

08.10.2009 klo 12.35 | Luettu: 5020 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Neljättä Spider-Mania ohjaaja Sam Raimille kirjoittava Gary Ross on saanut harteilleen myös Venom-elokuvan. Ross kirjoittaa seuraavan käsikirjoitusversion Spider-Man-sarjan pitkään lupaillulle sisarleffalle ja mahdollisesti myöskin ohjaa sen. Rossin aiempia ohjaustöitä ovat Pleasantville ja Seabiscuit, kehuttuja filmejä molemmat.

Venomin hintelä, kieletön, eikä lainkaan jakomielitautinen versio kolmannessa Spider-Manissa ei miellyttänyt hahmon faneja. Venom myös vaikutti kohtalaisen kuolleelta elokuvan loppuun mennessä. Venom on toiselta planeetalta kotoisin oleva symbiootti, joka on pääsääntöisesti antanut supervoimat epäonniselle toimittajalle Eddie Brock, jota Spider-Man 3:ssa näytteli Topher Grace.

Lähde: Heat Vision Blog

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Iron Maidenin Ed For... Michael Jackson aihe... >

Keskustelut (5 viestiä)

Samuli

08.10.2009 klo 16.33

Tuossa kuvassa Venom näyttää sellaiselle, niinkuin sen pitäisi olla leffassa. Toivottavasti tuossa pysytään myös tulevassa leffassa. Sam Raimi pitäisi kieltää Hämiksen ohjaajana olemisesta. Drag me to hell ei ole kuulemma säväyttänyt...
lainaa
OldHorny

Moderaattori

Rekisteröitynyt 11.10.2007

08.10.2009 klo 17.04

Öö mitä Samuli selität? Drag me to Helliähän on kehuttu ja kyseessä on todellakin loistava kauhukomedia. Raimi palasi juurilleen kyseisellä teoksella. Ja mitä Hämähäkkimies-leffoista niin Raimi on omasta mielestäni onnistunut niissäkin todella hyvin (Venomia lukuunottamatta).
lainaa
veno_m

08.10.2009 klo 17.45

Ja Raimi ei Venomia halunnut käyttää, mutta tuotantoyhtiön pomot sen halusi ja Raimilla siis siihen ei ollut sanomista. Joten syy on niissä Hollywoodin kusipäissä.
lainaa
xad

09.10.2009 klo 09.01

veno_m kirjoitti:
Ja Raimi ei Venomia halunnut käyttää, mutta tuotantoyhtiön pomot sen halusi ja Raimilla siis siihen ei ollut sanomista. Joten syy on niissä Hollywoodin kusipäissä.


Jos hänen nyt oli Venom pakko elokuvaan laittaa olisi edes yrittänyt eikä täydellistä raiskausta hahmosta.
lainaa
Spidey

09.10.2009 klo 16.07

Olis spiderman 3:sta tullu paljon parempi jos elokuvastudio ei olis määrännyt millanen siitä pitää tulla. Eihän sam raimi edes halunnut venomia kolomoseen. jos vaan annettais sam raimin tehdä työnsä silleen miltä se tykkää , niin sit tulee hyviä elokuvia
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova