Tuorein sisältö

Lisää bändejä Taste Of Chaos -pakettiin

14.10.2009 klo 10.45 | Luettu: 2076 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

In Flamesin ja Killswitch Engagen tähdittämälle Taste Of Chaos -kiertueelle on vahvistettu lisää lämppäreitä. Raskaan musiikin superkiertueelle lähtevät mukaan ruotsalainen Dead By April sekä yhdysvaltalaiset Everytime I Die ja Maylene And The Sons Of Disaster. Yhtyeet nähdään samalla lavalla Helsingin Jäähallissa keskiviikkona 16. joulukuuta. Konsertin lippuja on vielä saatavilla Lippupisteestä.

Tänä vuonna läpimurtonsa tehnyt Dead By April yhdistelee musiikissaan vaivattomasti melodista metallia ja hard corea. Göteborgilaisbändin kehuttu debyyttialbumi ja lukuisat raivoisat keikat ovat myös keränneet yhtyeelle mainetta aina Japanissa asti. Dead By April on siis todella ansainnut paikkansa Taste Of Chaos -kiertueella yhtenä kiinnostavimmista metallibändeistä tällä hetkellä.

Metalcorea, punkia ja southern rockia yhdistelevä Everytime I Die on soittanut yhdessä vuodesta 1998. Bändin viides albumi New Junk Aesthetic julkaistiin syyskuussa ja bändi on itse kuvaillut levyä paluuksi juurilleen. Levyllä vierailee jäseniä mm. Dillinger Escape Planista, The Bronxista ja Fall Out Boysta.

Maylene And The Sons Of Disaster on Underoathin laulajana tunnetuksi tulleen Dallas Taylorin uusi bändi. Ma Barkerin gangsteritarinan pohjalta luotu yhtye julkaisi kolmannen albuminsa III kesällä ja on keikkaillut ahkerasti ympäri Yhdysvaltoja.

Taste of Chaos on kerännyt jo vuosia yhteen tämän päivän tärkeimmät posthardcore-, screamo- ja metalligenren yhtyeet ja esitellyt myös kiinnostavimmat uudet tulokkaat. Kiertueen ovat luoneet Warped-kiertuetta järjestävät tahot ja alkuun Taste of Chaos kulkikin lempinimellä Winter Warped Tour. Aikaisempina vuosina kiertueen pääesiintyjinä on nähty mm. The Used, Deftones, Rise Against, Avenged Sevenfold, Thrice, Bullet For My Valentine ja Funeral For A Friend. Kiertue saapuu Suomeen nyt ensimmäistä kertaa.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< SIG paheksuu Seiskan... Talousrikollisen naa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova