Tuorein sisältö

Tuomari Nurmion keikat seis

14.10.2009 klo 12.00 | Luettu: 2092 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tuomari Nurmio & Hunajaluiden 30 vuotta valoa kansalle -kiertueen tämän viikon keikat on peruttu sairastapauksen vuoksi. Peruutuslistalla ovat esiintymiset 15.10. Joensuun Carelia-salissa, 16.10. Kuopion Musiikkikeskuksessa, 17.10. Oulun Madetojasalissa ja 18.10. Seinäjoen Teatterissa. Kiertueen viimeiset keikat 23.10. Hämeenlinnan Verkatehtaalla ja 24.10. Helsingin Kulttuuritalolla pyritään toteuttamaan suunnitellusti.

Vaikean selkäkivun vuoksi sairauslomalle määrätty Tuomari Nurmio pahoittelee esiintymisten peruuntumista ja kertoo että uudet päivämäärät korvaaville konserteille pyritään löytämään mahdollisimman pian.

Kuopiossa peruuntuneen konsertin liput lunastetaan takaisin ostopaikastaan. Internetistä ostetut liput voi palauttaa Lippupisteen myyntipisteisiin, Kuopiossa Sokokselle. Joensuussa ja Oulussa konsertin liput lunastetaan takaisin Lippupalvelun lippukaupoissa. Seinäjoella ennakkoliput lunastetaan takaisin siinä myyntipisteessä, josta lippu on ostettu. Lippuja lunastetaan takaisin myös Selmun toimistolla.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Talousrikollisen naa... Michael Jackson haud... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova