Tuorein sisältö

Sam Raimi lupailee särmikästä Spider-Mania (sotkuisen sijaan)

16.10.2009 klo 22.08 | Luettu: 6093 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Spider-Man 3 oli menestys rahassa mitattuna, mutta leffaa on yleisesti pidetty sarjan heikoimpana. Neljättä osaa valmisteleva ohjaaja Sam Raimi on myöntänyt olevansa samaa mieltä yleisimmin esitetyn kritiikin kanssa: elokuvassa oli liikaa pahiksia ja tämä häiritsi kokonaisuutta.

Raimi lupailee palaavansa juurille seuraavassa osassa. Ohjaaja kertoo oppineensa kehutusta kauhuleffastaan Drag Me to Hell, että on tärkeä keskittyä olennaiseen ja tietää elokuvan rajoitukset. Raimi toivoo, ettei hän menetä uudelleen löytämäänsä särmää, vaan osaa soveltaa ajatuksiaan tässä isomman mittakaavan projektissa.

Raimi ei tiedä vielä itsekään, onko hän kiinnostunut jo julkistetuista osista 5 ja 6. Sarja saatetaan aloittaa alusta, mikäli tekijät vaihtuvat. Raimi miettii jatkoa osa kerrallaan.

Suolana haavoihin, Ain't It Cool News kertoo erikoisen tarinan Spider-Man 3:n lehdistönäytöksestä. Kriitikkoyleisö muuttui levottomaksi, kun elokuvaa oli kestänyt 40 minuuttia. Pian paljastui, että teatteri on sotkenut kelat ja esittänyt elokuvaa väärässä järjestyksessä: ammattilaishaukkujat olivat hämmentyneet vasta, kun elokuvassa ei ollut enää mitään järkeä. Kun elokuva oli esitetty alusta loppuun oikeassa järjestyksessä, kriitikot tuumivat keskenään, että ensin nähty versio oli loppujen lopuksi se uskaliaampi ja mielenkiintoisempi elokuva.

Lähteet: Coventry Telegraph, Ain't It Cool News

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Roman Polanski viime... Ryan Reynoldsista my... >

Keskustelut (5 viestiä)

Demonoid

Rekisteröitynyt 13.08.2007

16.10.2009 klo 22.32

Kyllä Drag Me to Hell oli niin hyvä että tulee vain hymy-huulelle jos siitä on jotain oppinut... Ja tosiaan ''uudelleen opittua särmää'' a'la Evil Dead..
lainaa
joonas

17.10.2009 klo 07.51

Drag me to hell oli suunnilleen yhtä syvältä hanurista kuin hämppiksetkin. Evil Deadit sen sijaan on yhä loistavia.
lainaa
lollersloo

17.10.2009 klo 13.32

Hehee, repesin tolle lehdistönäytös jutulle :D:D::D
lainaa
Execta

Rekisteröitynyt 10.04.2007

18.10.2009 klo 11.10

^ Sama. :DD

Mut joo, eka Spider-Man on siksi ehkä paras, koska siinä näytetään miten Peter Parkerista tulee Hämis. Ja näkee kans niitä sen koulujuttuja (siellä ruokalassa on aika hauska kohtaus :P).

Mut sit näin kokonaisuudessaan, tai ainakin kun miettii sitä Spider-Manien pääideaa, eli "tappelua pahisten kanssa", niin kyllä toi kakkonen on paras. Sitten kolmonen. Sitten ykkönen.

Joten näin voi todeta, että kokonaisuudessaan kakkonen on varmaankin paras.
lainaa
Uskollinen

18.10.2009 klo 12.57

Itse olen Marvelini lukenut monesti ja sen olen huomannut, että Hämis elokuvat ovat aika uskollisia alkuperäiselle materiaalille. Kolmonen sitten meni ja laittoi kaiken päin vittua. Venom, Hiekkamies ja koko Gwen sekoilu oli suuri virhe.

Jos 5 ja 6 tulee, niin mitään järkeä ei ole aloittaa tarinaa alusta. Meinaan on Hämiksellä tullut niin paljon tavaraa, että alkuun raahaaminen on turhaa.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova